ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

08 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!


SOS ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΕΝΙΑΧΡΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟ! SOS

Οφείλω να προσπεράσω το αρχικό μου σοκ και να το μεταθέσω για κάποια άλλη στιγμή.Επίσης, οφείλω να προσπεράσω το σοκ του γιου μου και να τον παρηγορήσω αμέσως μετά, καθώς μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή και δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια για τίποτα άλλο.
Επειδή μιλάμε για τη ζωή ενός δεκαενιάχρονου αγοριού συγκεκριμένα για έναν φίλο και πρώην συμμαθητή του γιου μου, στον οποίο διεγνώσθη καρκίνος πριν λίγο καιρό.Οι φίλοι και συμμαθητές του είναι σε κατάσταση σοκ, παράλληλα όμως ανέλαβαν να κινητοποιήσουν όσους μπορούν, σε σχέση με άμεση οικονομική βοήθεια, καθώς, εντός ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ θα χρειαστεί επειγόντως χειρουργική επέμβαση κι οι γονείς δε διαθέτουν τα χρήματα.Έχει ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του παιδιού, τον οποίο παραθέτω παρακάτω.
Κάνω έκκληση για άμεση οικονομική βοήθεια ο,τι έχει ο καθένας μας από το υστέρημα του!
Γνωρίζουμε όλοι την οικονομική δυσπραγία που επικρατεί σε πάρα πολλές οικογένειες κι η οικογένεια του Στέφανου είναι αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη, όσο και δυσάρεστη στιγμή.Θα σας δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού τραπέζης που έχει ανοιχτεί στο όνομα του παιδιού κι επειδή δεν έχω προλάβει να συλλέξω περαιτέρω πληροφορίες, λόγω του επείγοντος, θα σας τροφοδοτώ με οτιδήποτε χρήσιμο, κάθε φορά που θα μαθαίνω κάποιο νέο από τους φίλους του Στέφανου.Σας θερμοπαρακαλώ όποιος προτίθεται να βοηθήσει, ας το κάνει ΑΜΕΣΑ!
Υ.Γ:Όταν ρώτησα τον γιο μου αν γνωρίζει και κάποια άλλα στοιχεία να παραθέσουμε για την κατάσταση της υγείας του Στέφανου, μου απάντησε αφοπλιστικά "δεν αρκεί η ηλικία του;"...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΧΟΝΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

IBAN: 
GR9201714420006442122811977

swift-bic ΠΕΙΡΑΙΩΣ: PIRBGRAA

Παρακαλώ όποιον έχει τη δυνατότητα να το προωθήσει μέσω blog ή facebook

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Η παραπάνω έκκληση βοήθειας έγινε αναδημοσίευση απ' το ιστολόγιο  "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"Τη διάβασα σήμερα το πρωί και μου κόπηκαν τα πόδια.Εύχομαι κι ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση κι όλα να πάνε κατ' ευχήν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...