ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΑΠΗΣ..!


Μέσα από τούτες τις γραμμές θα 'θελα να ευχαριστήσω πολύ(κι εκ μέρους της Σοφίας) τους καλούς κι αγαπημένους μου φίλους Παύλο και Μαριέτα, που κατέχουν και διαχειρίζονται το αξιόλογο και πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο "Δημιουργία - Επικοινωνία", για τις πολύ όμορφες ευχές τους που απέστειλαν αποτυπωμένες σ' αυτήν την υπέροχη κάρτα τους και μέσα απ' την καρδιά τους.Κι όταν μια τέτοια κάρτα είναι χειροποίητη από αστέρια κι υλικά αγάπης, την κάνει ακόμα πιο πολύτιμη κι ανεκτίμητη.Τους εύχομαι ολόψυχα να 'ναι πάντα καλά με υγεία πάνω απ' όλα, αγάπη κι ευτυχία... κι όποια άλλη επιθυμία τους να εκπληρωθεί!Μ' έχετε συγκινήσει ειλικρινά και χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα!!!Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι φίλοι μου... σας αγαπώ πολύ!!!


Πριν από λίγες μέρες έλαβα πρόσκληση από δυο καλές μου φίλες για δωροβραβειάκια.
Πρώτα με προσκάλεσε η καλή μου φίλη Δήμητρα του αξιόλογου ιστολογίου "Decor Asylum", που έχει ως θεματολογία του θαυμάσιες ιδέες διακόσμησης και μου χάρισε το δωροβραβείο #unpaixtable award.Το συγκεκριμένο έτυχε να μου το χαρίσουν και γι' αυτό τις απαντήσεις του-όσοι θέλετε κι έχετε διάθεση-μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.Επειδή το συγκεκριμένο δωροβραβείο έχει κι έξτρα ερώτηση από όποιο ιστολόγιο το χαρίζει, σωστό επομένως είναι ν' απαντήσω και στην ερώτηση της φίλη μου:
Αν ήσασταν πόλη, ποια θα ήταν αυτή;
Χμμμ!Στην αρχή ζορίστηκα κάπως, αλλά τα κατάφερα στα γρήγορα...Βενετίαααα σου 'ρχομαι... γιατί εκτός που θα μ' άρεσε να την επισκεπτόμουν κάποτε, μου θύμισε-έτσι όπως είναι βουτηγμένη στα νερά-τον εαυτό μου.., όταν τα κάνω συνήθως "μούσκεμα"!
Που πάτε... αμέσως σηκωθήκατε... ακολουθεί κι άλλη... δύο είπαμε!!!

Μετά πάλι από λίγες μέρες λοιπόν, έλαβα την πρόσκληση κι απ' την καλή μου φίλη Ροδούλα του αξιόλογου επίσης ιστολογίου "Η Αννούλα στην κατασκήνωση", που 'χα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω πρόσφατα.Είναι μουσικοπαιδαγωγός, συγγραφέας και το ενδιαφέρον ιστολόγιό της είναι συνώνυμο του παιδικού μυθιστορήματος που έγραψε η ίδια.Για όσους δεν τη γνωρίζουν, αξίζει να την επισκεφτείτε και να τη γνωρίσετε!Μου χάρισε το χριστουγεννιάτικο δωροβραβείο κι έπρεπε ν' απαντήσω σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.Κι αυτό όμως το δωράκι έτυχε να μου το χαρίσουν τελευταία κι οι απαντήσεις του βρίσκονται όλες εδώ.

Τελειώνοντας θα 'θελα να ευχαριστήσω πολύ κι από καρδιάς τις καλές κι αγαπημένες μου φίλες, για τη χαρά και την τιμή που έκαναν και μόνο να με σκεφτούν.Μ' έχουν συγκινήσει ειλικρινά κι ένα απλό ευχαριστώ δε φτάνει..!Να 'ναι πάντα καλά και χαίρομαι πολύ που βρέθηκαν στο δρόμο μου!

Μ' όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που συμβαίνουν κι υπάρχουν γύρω μας αγαπημένοι φίλοι και φίλες μου, με κάνουν να ελπίζω ότι υπάρχει τελικά στον κόσμο μας ανθρωπιά.Δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα.Όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε όλη αυτήν τη θετική ενέργεια σε συνανθρώπους μας και να κάνουμε θαύματα.Νιώθω ότι και μια απλή παρέα έχει δύναμη, γιατί υπάρχει σ' αυτήν το βασικότερο συστατικό για να επιβιώσει κάθε Άνθρωπος... ΑΓΑΠΗ!!!


ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!

24 σχόλια:

  1. Πανέμορφη ανάρτηση!!! ^^
    Γλυκύτατη η καρτούλα!!!
    όταν φτιάχνετε κάτι με αγάπη γίνεται ακόμη πιο όμορφο!
    Συγχαρητήρια και για τα βραβειάκια!!!

    Να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα!
    Πάντα αγαπημένοι!

    φιλιά!
    Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου Lia!Οι άνθρωποι κάνουν τις στιγμές!
      Να 'σαι πάντα καλά χαρά μου κι ευτυχισμένη!!!Να περνάς υπέροχα!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ μου άρεσε η δική σου ερώτηση στο ανπαίχταμπλ βραβείο!!! Την καλησπέρα μου Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Δήμητρα άπειρα ευχαριστώ πολύ κι από δω, που με σκέφτηκες!Η ερώτησή μου ήταν κάτι σαν βαθυστόχαστη ανησυχία!χαχααα!
      Να 'σαι πάντα καλά γλυκιά μου κι ελπίζω να στην έλυσα την απορία στην ερώτησή σου!χαχα!Χαρούμενη βραδιά να περάσεις!!!

      Διαγραφή
  3. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα στο θέμα της ανθρωπιάς Νικόλα μου!ευτυχώς!να τα χαίρεσαι τα βραβειάκια σου και είμαι σίγουρη ότι τα χαίρεσαι γιατί νιώθεις την αγάπη που σου στέλνουν οι φίλοι σου και που νιώθουν για σένα βέβαια!είναι πραγματικές στιγμές αγάπης πολύτιμες και χαρούμενες.η καρτούλα απο τα κοινά μας φιλαράκια απίστευτη όμορφη!!!καλό βραδάκι Νικόλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου φίλη Καιτούλα η αγάπη τους που τη νιώθω από τόσο μακριά, με κάνουν να χαίρομαι περισσότερο από ένα άψυχο δωροβραβείο!Παρόλο που έχουμε γνωριστεί σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, αισθάνομαι σαν να τους ξέρω χρόνια!Αυτό είναι δύναμη της αγάπης... κι αυτή πρέπει να την εξαργυρώσουμε σε βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας!Κι οι κοινοί μας φίλοι με συγκίνησαν πολύ!Αυτός ο χώρος τελικά κρύβει πολλές συγκινήσεις..!Να 'σαι καλά Καιτούλα μου και να περνάς χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!!

      Διαγραφή
  4. Νίκο μου πόσο ανθρώπινη και συγκινητική η ανάρτηση σου !
    Οσο υπάρχουν τα ανθρώπινα μηνύματα αγάπης , τίποτα δεν τελειώνει αρκεί η καρδιά μας να είναι ανοικτή και να τα αγκαλιάσει όλα!
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω σ' όσα είπες καλή κι αγαπημένη μου φίλη!Τα είπες όλα και συμφωνώ!Τίποτα δεν τελειώνει... αυτό σημαίνει κι αγάπη!
      Χαρούμενη και ζεστή βραδιά να περάσεις με την οικογένειά σου!!!Έχεις την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  5. καλημερα καλε μου φιλε!
    πολυ ομορφη αναρτηση!
    ρεει τοση αγαπη και ανθρωπια!
    μπραβο μπραβο!
    παντα τετοια ευχομαι!
    τη Ροδουλα τη ξερω και την αγαπω πολυ!

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη Κική!Τα λόγια σου είναι τόσο καλά κι ευγενικά!
      Τη Ροδούλα τη γνώρισα πολύ πρόσφατα και χάρηκα για την αγάπη και τη χαρά που δίνει απλόχερα στα παιδιά!Ζει για τέτοιες στιγμές!!!
      Να 'σαι πάντα καλά γλυκιά μου και χαίρομαι πολύ που βρέθηκες στο δρόμο μου!Είσαι πολύ καλή!!!

      Διαγραφή
  6. παντα αγαπη να παιρνεις νικολα,μεσα απο βταβεια,δωρακια,παρεα,μιααγκαλια,ενα καλο λογο!να εισαι καλα και να (τα) χαιρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου για τα καλά σου λόγια!Είσαι Άνθρωπος... χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα!Να 'σαι πάντα καλά γλυκιά μου και να χαμογελάς!!!

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για τα βραβεία...πολύ όμορφη η καρτούλα που πήρες....!
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι, να 'σαι πάντα καλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου Ωραιοζήλη!Να 'σαι πάντα καλά, χαρούμενη, ευτυχισμένη και με καλή δύναμη!!!

      Διαγραφή
    2. Πολύ όμορφη η καρτούλα που πήρες Νίκο μου!!Συγχαρητήρια για τα βραβεία!!!Τα αξίζεις φίλε μου!!!Ωραίο κείμενο,μέ πολύ συναίσθημα καί αγάπη!!!Καλό καί χαρούμενο Σ/Κ!!!Φιλιά πολλά στήν Σοφούλα σου!!!

      Διαγραφή
    3. Καλή μου φίλη Δήμητρα όλοι εσείς μου δίνετε χαρά και δύναμη!Η συντροφιά σας έστω και μέσα απ' αυτόν τον χώρο είναι ανεκτίμητη!Σας ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε στο δρόμο μου!Να περάσεις χαρούμενο Σαββατοκύριακο με την οικογένειά σου!!!

      Διαγραφή
  8. Κάρτα εκτίμησης και αγάπης.
    θαυμάσια ανάρτηση.
    Καλές γιορτές γεμάτες χαρά και ευτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλές ανθρώπινες στιγμές αγάπης καλέ μου φίλε!Έτσι νιώθω με όλους σας και χαίρομαι που έχετε βρεθεί στο δρόμο μου!Ο Θεός να σας έχει καλά!Χαρούμενες κι ευτυχισμένες γιορτές να περάσεις φίλε μου Αλέξανδρε με υγεία πάνω απ' όλα!!!

      Διαγραφή
  9. Φίλε Νίκο και αγαπημένη του Σοφία, με συγκινήσατε με την προβολή της κάρτας αλλά να πω και την αλήθεια, κοκκίνησα κομμάτι , γιατί ντρέπομαι... Σας ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση σας και είναι πραγματικά συγκινητικό να επικοινωνούμε και να δίνουμε κουράγιο από τ'αποθέματά μας ο ένας στον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπιά και η ενσυναίσθηση υπάρχουν και λειτουργούν μεταξύ μας, με θετική αλληλεπίδραση. Ελπίζω σύντομα να τα πούμε από κοντά. Οπως είπαμε Νίκο, τα Ζαγόρια, τα Τουμέρκα , ο Βοϊδομάτης, τα τσίπουρα και οι ομορφιές της καρδιάς και του νού μας περιμένουν και εμεις οφείλουμε ν'ανταποκριθούμε στο κάλεσμά τους. Καλή μέρα, πάμε για Χριστουγεννιάτικα ψώνια και τα χαρούμενα τρεξίματα των εορτών. η Μαριέτα με τη λίστα για τις αγορές και ο βοηθός αγοράς, Παύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένοι μου φίλοι χαίρομαι πολύ που βρεθήκατε στο δρόμο μου κι έχετε κερδίσει την αγάπη και την εκτίμησή μου.Τα συναισθήματα που τρέφω απέναντί σας είναι πολύ θετικά.Ποια Ζαγόρια... ίσως και νωρίτερα ανταποκριθούμε!χαχααα!
      Από ψώνια φίλε μου Παύλο μόλις έχω γυρίσει και σε καταλαβαίνω απόλυτα... άστα!Δουλειές του ποδαριού!Να 'στε καλά και κάτι μου λέει πως θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

      Διαγραφή
  10. Νίκο μου,
    ευαίσθητη και συγκινητική η ανάρτησή σου! :) Την χάρηκα ιδιαίτερα!!
    Αχ! αυτή η Βενετία, έχει κλέψει την καρδιά πολλών! :)
    Να χαρείτε την υπέροχη καρτούλα σας!
    Καλά Χριστούγεννα με ευλογία Θεού! Υγεία, αγάπη και ότι επιθυμείτε! Να περάσεις υπέροχα με την οικογένειά σου!
    Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα μου να 'σαι πάντα καλά και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια!Είσαι πολύ καλή!Να περάσεις χαρούμενα κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ' όλα και με ανθρώπους που αγαπάς!!!

      Διαγραφή
  11. Nίκο μου όπως πάντα έχεις μια αμεσότητα σε ότι γράφεις
    καταλυτική για τον άλλον....
    Να είστε πάντα καλά εύχομαι με το Σοφάκι και την οικογένειά σας....
    οι δύσκολες στιγμές που τόσες φορές σε έκαναν να ξεσπάσεις
    μέσα από αυτό το μπλοκ, θα ήθελα να πιστεύω πως θα γίνουν παρελθόν....

    Καλά Χριστούγεννα να περάσετε και ....
    όλα θα πάνε καλά...το αξίζετε τόσο πολύ
    και το πιστεύω πως έτσι θα γίνει :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Λεβίνα, τι να πω και τι να προσθέσω σ' όσα έγραψες.Τα σχόλιά σου είναι τόσο ειλικρινή, όσο κι οι υπέροχες δημοσιεύσεις σου... γεμάτες ανθρωπιά και συναισθηματικά πολύχρωμες!Να 'σαι πάντα καλά με την οικογένειά σου, χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα, στάθηκες με τα λόγια σου σαν άξια καλή φίλη κι είναι μεγάλη τιμή αυτό για μένα!Ελπίζω με τον καλύτερο γιατρό που 'ναι ο χρόνος, να γίνουν καλύτερες οι στιγμές... τουλάχιστον θέλω να πιστεύω πως θα γίνουν, γιατί υπάρχει σχετικό υπόβαθρο!
      Να περάσεις χαρούμενα κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα γλυκιά μου με υγεία πάνω απ' όλα και πολύ-πολύ αγάπη με την οικογένειά σου!!!Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι τόσο για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια, όσο και για όλη αυτήν τη στήριξη!Έχεις την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...