ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

10 Δεκεμβρίου 2013

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;


Όσο ζεις μαθαίνεις λένε!Μόλις έμαθα πως υπάρχει κι άλλο δωροβραβείο... αυτό των Χριστουγέννων.Και το 'μαθα μέχρι που μου το χάρισε πρώτα η καλή μου φίλη Νικολέτα με το πολύ όμορφο ιστολόγιο της παρέας "little me and little you ~ γιατί παρέα, περνάμε καλύτερα...".Μετά από λίγο να 'σου και μου 'ρχεται και δεύτερο απ' την Ωραιοζήλη μου και το επίσης ενδιαφέρον και γαλήνιο ιστολόγιό της "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...!".Και πάνω που τα 'χα όλα έτοιμα και για δημοσίευση, τσουπ! ...να, και το τρίτο απ΄τη καλή μου Μαρία και του πολύ ενδιαφέροντος-χιουμοριστικού και πεθερόπληκτου ιστολογίου "Φοβού... την ΠΕΘΕΡΑ!!!"Βρε παιδιά πόσα δωροβραβεία γενικά υπάρχουν σ' αυτόν το χώρο μας;Του Αϊ Βασίλη υπάρχει ή πάει πακέτο με το Χριστουγέννων;Ορίστε, πάλι δε θα κλείσω μάτι με τις απορίες μου!χαχαχα!
Σας ευχαριστώ ολόψυχα Νικολέτα, Ωραιοζήλη και Μαρία μου για την τιμή που μου κάνατε να μου το χαρίσετε(λόγω των γιορτών) και πιο πολύ για να μου θυμίσετε πως έχουμε μπει για τα καλά σε ρυθμούς Χριστουγέννων.Γιατί αν δεν εμφανιζόταν και φέτος εκείνος ο χοντρός της Κόκα-Κόλα δε θα 'χα πάρει χαμπάρι!χοχοχο!Έχω βέβαια και τα παιδιά να μου γκρινιάζουν για δώρα και δεντράκι, αλλά νόμιζα πως έχουμε χρόνο ακόμα.Μ' όλα αυτά βέβαια αλλά και με τούτα τα δωράκια, τα Χριστούγεννα με πλησίασαν ακόμα πιο κοντά.Μόλις που προλαβαίνω...
Για να 'ρθω πάλι στα δωράκια και για να πω την αμαρτία μου δεν τα περίμενα αυτά και με ξάφνιασαν ευχάριστα!Τις γιορτές πλέον έχω πάψει να τις βλέπω με τα μάτια ενός μικρού παιδιού(και τώρα βέβαια παιδί είμαι, έτσι!χεχε!) κι όλες μου φαίνονται ίδιες.Γιορτή-για μένα-είναι όταν κάνουμε τον οποιοδήποτε συνάνθρωπό μας να νιώσει όμορφα και να βελτιωθούμε στη σκέψη.Κι εσείς ειλικρινά με κάνατε να νιώσω πολύ όμορφα κι υπέροχα που με σκεφτήκατε!Τέλος πάντων... τέρμα οι συγκινήσεις κι ας προχωρήσω στους όρους που είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι με τα υπόλοιπα δωράκια!Ακολουθούμε κι εδώ τη μέθοδο των ερωτοαποκρίσεων.Ξεκινάμε λοιπόν...

1.-Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση
Αναμνήσεις υπάρχουν πάρα πολλές.Δε μπορώ να διακρίνω την ομορφότερη, γιατί η κάθε μια έχει τη δική της ιστορία.Απ' την παιδική ηλικία πάντως ένιωθα την ευχαρίστηση με την προσμονή των δώρων του Αϊ Βασίλη, του στολίσματος του δέντρου με χαρά και τραγούδια και πολλές και διάφορες παραστάσεις στη βάση του γύρω απ' τη φάτνη, το μάζωμα γύρω απ' το τραπέζι το βράδυ παίζοντας με τραπουλόχαρτα πότε τον μουντζούρη, πότε το τριάντα ένα και πότε αργότερα το Θανάση, ποντάροντας τότε τις αθάνατες και νοσταλγικές δραχμούλες για να νιώθουμε κι εμείς μεγάλοι, κάνοντας πλακίτσες και καλαμπούρια.Αργότερα βέβαια που μεγαλώσαμε ήρθε η χρυσή εποχή των ντίσκο, παμπ και μπουζουκιών... προτιμήσεις για όλα τα γούστα.

2.-Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Ο John Lennon είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης και τραγουδιστής και το Happy Xmas(War Is Over) είναι διαχρονικό.


3.-Αγαπημένο ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Δυστυχώς από ελληνικό τραγούδι κι ειδικά χριστουγεννιάτικο δεν έχω βρει ακόμη κάποιο της αρεσκείας μου και κάτι Βανδήδες, Καλλίρηδες, Γαρμπήδες κ.λ.π. δεν με τρέλαιναν από παλιά.Πιο πολύ μου άρεσαν τ' αυθεντικά κάλαντα που ακούγονταν στις γειτονιές και λέγονταν από στόματα παιδιών.Απ' όλα πάντως αυτά(κι ανάλογα την περίσταση), πιο πολύ θα μου ταίριαζε αυτό εδώ τώρα.


Αλλά επειδή πρέπει κάτι να πω και να διαλέξω χωρίς γκρίνιες... θα προτιμήσω αυτό το παρακάτω.


Άντε και του χρόνου βρε, και να μα 'στε όλοι καλά!!!

4.-Το δώρο που θα 'θελα για τα φετινά Χριστούγεννα
Έχω πάψει πλέον να ζητάω για μένα δώρα, γιατί μια ζωή άλλα ζητούσα κι άλλα μου 'φερναν.Κι επειδή τη χρονιά που πέρασε τα είδα σχεδόν όλα, αφήνω στην άκρη την επιλογή.Ό,τι και να έλθει πια, δε θα μ' εκπλήξει.Άλλωστε ποιος είμαι εγώ για να πω τι θέλω, αφού ξέρω τώρα πια την αλήθεια.Εκεί έξω βρίσκονται τόσοι άνθρωποι που 'χουν μεγαλύτερη ανάγκη από μένα!Το μόνο που θα 'θελα να δω, ήταν να επικρατήσει αγάπη κι ειρήνη σ' όλον τον κόσμο, μήπως και καταφέρουμε να δούμε την "άγονη" αυτή γη μας κάποτε σαν παράδεισο.Πάνω απ' όλα όμως η γέννηση του Χριστού να φέρει τέτοια δώρα που να εκλείψουν οι αρρώστιες, οι δυστυχίες, οι φοβερές καταστροφές, ο τρόμος κι η πείνα, που έκανε αρκετά αισθητή την εμφάνισή της και στη δική μας χώρα!

Αυτάααα... αλλά που πάτε... μη φεύγετε!Δεν τελειώσαμε... έχουμε και περγαμόντο.Μετά απ' όλα αυτά πρέπει να κάνουμε και μια ευχούλα για το 2014!Έτσι τουλάχιστον λένε οι όροι και τα χαρτιά, αλλά και να μην έλεγαν σιγά μη δεν τους παρέβλεπα και δε θα την έδινα μ' όλη μου την καρδιά.Υγεία... που φέτος ένιωσα την έλλειψή της όσο ποτέ άλλοτε κι έμαθα πόσο πολύτιμη είναι... υγεία λοιπόν σ' όλον τον κόσμο κι όλα τ' άλλα βρίσκονται.Άμα υπάρχει υγεία κι είσαι Άνθρωπος μπορείς να κάνεις τα πάντα!
Τώρα πρέπει να προτείνω έξη ιστολόγια και να χαρίσω το δωράκι.Δύσκολη αυτή η μοιρασιά και να δω πως θα ξεμπλέξω πάλι.Αρχίζουμε λοιπόν... με αλφαβητική σειρά!

1.- Στην πρόσφατη γνωριμία του καλού μου φίλου Αλέξανδρου που με ταξιδεύει με τις υπέροχες φωτογραφίες απ' τα "Δαντελωτά ακρογιάλια" του και θα 'θελα να τον γνωρίσετε κι εσείς.
2.- Την καλή κι αγαπημένη μου φίλη Κική του ποιοτικού κι εκφραστικού ιστολογίου "ΕΚΦΡΑΣΟΥ", γιατί έχει για χρώμα της εκείνο του Αϊ Βασίλη.
3.- Στο αξιόλογο ιστολόγιο "Πασπαρτού... για παντού!!", επειδή εξαφανίστηκε τόσο καιρό και λέω μήπως τη σκουντήσω κι εμφανιστεί στο προσκήνιο!Άντε καλή μου, οι διακοπές τελείωσαν..!
4.- Στην καλή κι αγαπημένη μου φίλη nikol, που με τα καταπληκτικά "ΧειροΠοιήματα της Νικόλ!!!" έχει καταφέρει να παντρέψει την έκφραση με τη δημιουργία!
5.- Στην καλή μου φίλη Δήμητρα και το εξαιρετικό ιστολόγιο σε ιδέες και λύσεις "Decor Asylum", που μ' έχει πολλές φορές εντυπωσιάσει με τη θεματολογία του.
6.- Τέλος, στο νέο κι αξιόλογο ιστολόγιο "monitor" της Στεφανίας για να το προσκαλέσουμε στην παρέα μας και να γνωριστούμε!Εύχομαι να 'ναι καλοτάξιδη και σιδεροκέφαλη!

Σταθείτε που πάτε να φύγετε... καθίστε παρακαλώ... έχουμε κι άλλο!Α, καλά ξέχασα... τ' άλλο δώρο είναι για τ' άλλο ιστολόγιο... οπότε ανήκει σ' αυτό!

ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ 
ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

31 σχόλια:

  1. Νικο μου καλημερα!
    Συγχαρητηρια για το βραβειο σου!
    Λογικο να στο δωσουν πολλοι φιλοι αφου εισαι ενας πολυ αγαπητος μπλοκερ ολων μας εδω μεσα!
    Θελω να πω πως απολαυσα ειλικρινα ολη σου την αναρτηση και μου αρεσε πολυ που οι επιλογες για τα Χριστουγεννιατικα τραγουδια ειναι αυτες που ειναι! :)

    Τελος θα ηθελα να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τη παραδοση του βραβειθου και σε εμενα και κυριως για τον ομορφο τροπο που το παρεδωσες σε ολους αλλα θελω να σου πω πως το ειχα λαβει και το ειχα δωσει και εγω λιγες μερες νωριτερα.

    Σ ευχαριστω πολυ για ολα! Να εισαι καλα! Να περνας ομορφα καλε μου φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη Κικίτσα για τα όμορφα κι ευγενικά σου λόγια!Το 'δα ο μπουμπουνοκέφαλος ότι το πήρες, όταν έγραφα το σχόλιό μου στο δικό σου...Στο χάρισα όμως μ' όλη μου την καρδιά κι ας το πήρες.Το αξίζεις άλλωστε όπως κι όλοι οι αγαπημένοι μου φίλοι... πόσο θα 'θελα να το 'δινα σ' όλους σας κι ας το 'χετε ξαναπάρει.Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλους.Είστε μοναδικοί Άνθρωποι και με κάνετε να νιώθω όμορφα κοντά σας... σας αξίζουν πολύ περισσότερα δώρα κι όλα τα καλά του Θεού!Να 'σαι καλά γλυκιά μου και πάντα να χαμογελάς!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν περίμενα διαφορετικές απαντήσεις από εσένα, Νίκο μου!!!
    Ειδικά στην 4η απάντηση που έδωσες, συγκινήθηκα πολύ!
    Να είσαι καλά, πάντα! Και εσύ και όλοι οι αγαπημένοι σου!
    Α, και πάντα... βραβεύσεις!!!
    ;-)
    Την αγάπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ!με μαθαίνετε σιγά-σιγά... θ' αρχίσω ν' ανησυχώ!χαχααα!
      Γλυκό μου πειραχτήρι πάντα να χαμογελάς!Σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου!Η αγάπη μου σας συντροφεύει παιδιά μου!!!Να 'στε πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για τα βραβειοδωράκια σου Νίκο! Το περγαμόντο... θεϊκό! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα -όπως πάντα- καλά σου λόγια! Και να ζητήσεις κάτι από τον Άι Βασίλη... ποτέ δεν ξέρεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου Δήμητρα για τα πολύ ευγενικά σου λογάκια!Το περγαμόντο είναι όλη η ουσία της ζωής για μένα κι ας το 'χουμε καταντήσει συνηθισμένο, βαρετό κι αυτονόητο.Τα λόγια μου για το ιστολόγιό σου ήταν αυτά που πιστεύω και λίγα χρησιμοποίησα.Αξίζεις πολλά συγχαρητήρια για το μεράκι και τη δουλειά που κάνεις.Απ' τον Αϊ Βασίλη, άστα καλύτερα... πονεμένη ιστορία κατάντησε κι αυτός!Να 'σαι καλά και χαίρομαι πολύ που βρέθηκες στο δρόμο μου!Χαρούμενο απόγευμα να περάσεις!!!

      Διαγραφή
    2. Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε εις το Άσυλον προς παραλαβή παιχνιδοβραβείων! Ευχαριστώ! :)

      Διαγραφή
    3. Ωωωω!Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ... θα προσέλθω!!!:-)

      Διαγραφή
  4. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!!
    Όλα αυτά τα καλά λόγια για μένα;
    Ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση φιλίας, αλλά και για το βραβείο!!!
    Διαβάζοντας με προσοχή ότι έγραψες βλέπω στο πρόσωπο σου εμένα, και θα έχω μεγάλη δυσκολία να απαντήσω διαφορετικά στις ίδιες ερώτησης.
    Εύχομαι να περάσεις με υγεία και χαρά τις Άγιες αυτές μέρες και ότι πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου να πραγματοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Αλέξανδρε μην απορείς γι' αυτό που είσαι... γι' αυτό που δίνεις!Η θεματολογία του ιστολόγιου σου είναι πολύ ενδιαφέρουσα!Θυμάμαι τότε που σ' επισκέφθηκα σε μια πολύ παλιά δημοσίευση από φωτογραφίες της γνώριμης για μένα Κύθνου.Κι από τότε κόλλησα να βλέπω και να ταξιδεύω με τις όμορφες φωτογραφίες σου.Γενικά όμως μου αρέσουν οι φωτογραφίες κι ας μην έχω ασχοληθεί πολύ μ' αυτό το χόμπι.
      Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω τις δικές σου απαντήσεις.Τέτοιο άγχος είχα όταν με είχαν προτείνει στην αρχή αυτού του ταξιδιού μου!χαχααα!
      Να 'σαι πάντα καλά φίλε μου Αλέξανδρε, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχούλες σου και να περάσεις χαρούμενες κι ευτυχισμένες γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα!!!

      Διαγραφή
  5. :D :D :D
    άμα υπάρχει και για τον Άγιο Βασίλη εγώ θα στο δώσω!χεχε
    Σπύρος Γραμμένος ναι!!!!δώσε βρε Νίκο!έτσι!!
    το ξένο μου άρεσε επίσης πολύ...
    όπως και το δώρο με συγκίνησε...
    γλυκά φιλιά καλέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα!σ' ευχαριστώ και πάλι για την προτίμηση Νικολέτα μου, αλλά λυπήσου με καλή μου... που να κουβαλάω ο έρμος τόσα δώρα... θα μου πέσει το νεφρί στο τέλος!Άσε που πρέπει να θέλουν σέρβις και τα ελάφια..!χαχαχα!
      Ο Γραμμένος αγαπημένος!Τον γουστάρω... στους στίχους του τα 'χει όλα... γραμμένα!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια που αφήνεις κάθε φορά που περνάς!
      Να 'σαι καλά γλυκιά μου και πάντα ευτυχισμένη!!!

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για το χριστουγεννοβραβείοο σουυυ!!!!
    Όμορφες απαντήσεις και ωραίες επιλογές ιστολογίων!
    Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά για το βραβειάκι τους!

    Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου Lia για τα όμορφα κι ευγενικά σου λόγια!Κι όσα ιστολόγια δε γνωρίζουμε, είναι μια καλή ευκαιρία να τα γνωρίσουμε!
      Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!Χαρούμενη βραδιά να περάσεις!!!

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για το βραβείο.....χαίρομαι που σου άρεσε....πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου....!!!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια ευχαριστώ καλή μου Ωραιοζήλη που με σκέφθηκες... με θυμήθηκες... αυτό και μόνο είναι αρκετό για μένα!Μ' έχεις συγκινήσει... ορισμένες φορές τα λόγια δε μπορούν ν' αποδώσουν αυτό που αισθανόμαστε... γίνονται από μόνα τους περιττά!Να 'σαι καλά ομορφιά μου κι ο Θεός να 'ναι πάντα δίπλα σου!!!

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα Νίκο μου , κάθε φορά με συναρπάζεις με τις αλήθειες σου , με την εσωτερική σου αναζήτηση και το αληθινό σου γράψιμο.
    Σου εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και μια τόση δα μικρή ελπίδα για το αύριο .
    Είναι τιμή μου που με επέλεξες , το δέχομαι με χαρά , παρά την θλίψη της ψυχής μου
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου nikol για τις ευχούλες σου και τα καλά σου λόγια!Είδα και διάβασα για το Νικόλα που έφυγε λίγο πριν τη γιορτή του κι ήθελα να σου χαρίσω αυτό το δωράκι-έκπληξη, για να σου απαλύνω λιγάκι τον πόνο της ψυχής σου!Καλό παράδεισο εύχομαι και να κρατήσετε τις όμορφες αναμνήσεις!Να 'σαι καλά γλυκιά μου και πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!!

      Διαγραφή
  9. Από βραβεία η blogoσφαιρα είναι γεμάτη! Το εν λόγῳ βραβείο το έλαβα κι εγώ, αλλά το προσφέρω σε μια πιο... ενδιαφέρουσα και βελτιωμένη έκδοση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε, θερμά συγχαρητήρια για το δωροβραβειάκι σου... θα περάσω απ' τα μέρη σου να τ' απολαύσω!Χαρούμενο βράδυ να περάσεις και να 'σαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  10. καλημέρααααααααααααααααααα
    Συγχαρητήρια για το βραβείο!!!Ανεβάζουν τη διάθεση αυτές οι εκπλήξεις!!!
    Μου αρέσει το δώρο που επιθυμείς!Συμφωνώ και επαυξάνω-)
    Πολλά φιλιάαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου, καλή μου Christa... και πάντα ευπρόσδεκτα από καλούς φίλους, θα πρόσθετα!Να 'στε πάντα καλά!!!Με την καλησπέρα στέλνω την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Νίκο!!!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο σου!!!Μού άρεσαν οι απαντήσεις σου καί συμφωνώ μέ τήν 4η!!Υγεία καί ευτυχία νά ευχηθώ σέ εσένα καί στήν οικόγένειά σου!!Καλές εορτές!!Νά περάσετε υπέροχα!!Φιλιά στήν Σοφούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι πάντα καλά γλυκιά μου Δήμητρα και σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου και τα καλά σου λόγια!Να περάσετε χαρούμενες κι ευτυχισμένες γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα!!!Χαρούμενη βραδιά εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα Νικόλα μου!συγχαρητήρια φιλαράκι μου για το βραβειάκι σου!το χειρίστηκες απολαυστικά αλλά και στέλνοντας μηνύματα και ευχές που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι μας,,.όλοι οι άνθρωποι αυτού του πλανήτη δικαιούνται Υγεία Αγάπη και Ειρήνη,αγαθά πολύτιμα που σπάνια εκτιμούνται!είμαι πολύ συγκινημένη απο τις απαντήσεις σου-αυτές περίμενα ότι θα έγραφες-!εγώ θέλω να σου ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου υγεία και χαρά και ποτέ απο εδώ και πέρα κανένα συννεφάκι να μη σκιάσει την ευτυχία σου!να περνάτε καλά στην οικογένεια πάντα με υγεία με δημιουργία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ευχούλες σου καλή μου Καιτούλα πάντα με συγκινούν... μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή!Μου άρεσε που σήμερα πρωί-πρωί αντίκρισα αυτό το υπέροχο ποίημα-αφιέρωση γι' αυτούς τους απελπισμένους συνανθρώπους μας... προτροπή βοήθειας!!!Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα και πιο πολύ που σε γνώρισα!!!Να σαι καλά με την οικογένειά σου, χαρούμενη κι ευτυχισμένη μ' Ανθρώπους που αγαπάς και σ' αγαπούν... όχι μόνο αυτές τις γιορτές, αλλά για πάντα!!!Χαρούμενη βραδιά να περάσετε!!!

      Διαγραφή
  13. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια κι ευχούλες γλυκιά μου Χρυσούλα... χρυσαφένια μου(έτσι θα σε λέω), γιατί συνδυάζεις τόσο όμορφα το γραπτό σου λόγο με το ταλέντο και τις ικανότητες που έχεις στη φωνητική και τη μουσική.Κι αυτό είναι σπάνιο(τουλάχιστον για μένα) και μονάκριβο!Να χαίρεσαι καλή μου φίλη ό,τι αγαπάς, με υγεία πάνω απ' όλα κι όλα τα άλλα ας ακολουθούν.Τα σχόλιά σου πάντα με συγκινούν..!Χαίρομαι που βρέθηκες στο δρόμο μου κι ευχαριστώ το Θεό γι΄αυτό!Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς έτσι όπως τώρα ψυχούλα μου!Την καλημέρα με την αγάπη μου σου στέλνω και μια γλυκιά αγκαλίτσα!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερούδιααααα....

    Σε ευχαριστώ που με ξεκούνησες...όμως δεν θα απαντήσω σε αυτό το μπλογκοπαίχνιδο...
    Δύο λόγοι-δικαιολογίες... ο πρώτος είναι πως ο υπολογιστής μου είναι κάπως χμ.... και γράφω από ένα νετ μπουκ ....και ο δεύτερος είναι πως αφού με ξεκούνησες θα γράψω γιατί τα φετινά χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα καλύτερα μετα από πολλά πολλά χρόνια.... θα σας λυθούν και οι απορίες για πολλά ....
    Να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος... να έχεις κοντά σου όσους αγαπάς και σε αγαπάνε....
    Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ... και μου ξεκουνάς και που δεν με ξεχνάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου τι να πω, μετά απ' αυτά που διάβασα στο ιστολόγιό σου.Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!!Ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας, έχω πει πολλές φορές.Θα το διαπιστώσεις με μια ειλικρινή αυτοκριτική... αν κι απ' όσα διάβασα την έκανες.Πριν από πολλά χρόνια πέρασα απ' αυτά τα μονοπάτια... πριν από λίγο καιρό όμως συνήλθα και τα διαπίστωσα, αλλά για άλλους λόγους που 'χαν να κάνουν και με σοβαρά θέματα υγείας.
      Δεν πειράζει και μην ανησυχείς για το δωράκι... το έκανα για να σε σκουντήσω... νόμιζα πως τα παράτησες!Από τότε που "έμπλεξα" μ' αυτόν τον χώρο έχω δεθεί-κι ας μην σχολιάζω συχνά-και σε μακροχρόνιες απουσίες ανησυχώ, ανάθεμά με!Χαίρομαι πάντως που 'σαι καλά και ξαναγύρισες.Να παραμείνεις εύχομαι έτσι, αφότου συνάντησες την ευτυχία!Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!!!

      Διαγραφή
  15. Ομορφη αναρτηση! :) Να περασετε ωραια ευχομαι και η νεα χρονια να φερει οσα επιθυμεις εσυ και οι αγαπημενοι σου! Καλο Σαβ/κο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ καλή μου Evi για τις ευχούλες σου!!!Να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου όλες τις γιορτές κι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει υγεία πάνω απ' όλα κι ό,τι άλλο επιθυμείτε!Χαρούμενη βραδιά να περάσετε!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...