ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

29 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ!


Πριν από μερικές μέρες έλαβα μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας που έκανε για πρώτη φορά(κι εύχομαι να τα χιλιάσει!) η καλή κι αγαπημένη μου φίλη Μαρία Νι που διαχειρίζεται το εξαίρετο και φιλικό μου ιστολόγιο "Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά..."(τίτλο που βρίσκω πολύ ευαίσθητο και ρομαντικό!) κι όσοι δεν το ΄χουν γνωρίσει το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Ο διαγωνισμός είχε μικρή σχετικά συμμετοχή, επειδή πιστεύω πως δεν είχε μαθευτεί ακόμα και νομίζω(αλλά κι αξίζει) ότι θα πάει καλύτερα στη συνέχεια.Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!Υπάρχουν άλλωστε πολλοί που ασχολούνται με τη φωτογραφία κι όχι σαν εμένα τον τυχάρπαστο!αχαχα!Τους όρους και τις προϋποθέσεις μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ και σας προσκαλώ όλους να υποστηρίξουμε αυτήν την υπέροχη ιδέα και προσπάθεια.



Για μένα ήταν η πρώτη(και δεν ξέρω αν θα ΄ναι κι η μοναδική) φορά που παίρνω μέρος σε διαγωνισμό γενικά μ΄ αυτήν τη φωτογραφία.Συγκέντρωσε ίδιους βαθμούς με άλλη όμορφη φωτογραφία με τον τίτλο:η βάρκα(η οποία φυσικά μου άρεσε!)Τ΄ αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείτε να τα δείτε εδώ.Ειλικρινά μόλις την τελευταία μέρα κι εντελώς τυχαία(λόγω υποχρεώσεων), πρόφτασα να συμμετάσχω.Όπως διάβασα στη δημοσίευσή της που το υπενθύμιζε, μου ΄ρθε η αναλαμπή πως είχα τη φωτογραφία στο αρχείο.Έχει τραβηχτεί με μηχανή όχι και τόσο σπουδαία(που ούτε καν τη θυμάμαι πια!) και γι΄ αυτό μπορεί να μη διακρίνεται τόσο καθαρά το χελωνάκι… ίσως να φαίνεται και σαν ψεύτικο.Ακριβώς πίσω του όμως φαίνονται καθαρά τα ίχνη που άφηνε στο δρόμο του προς τη θάλασσα.
Είναι από παραλία της Ζακύνθου-που φωτογραφήθηκε πριν από 18 χρόνια περίπου-κι εκείνη την ώρα μόλις είχε ανατείλει μια καινούργια ζωή μέσα απ΄ την άμμο.Το χελωνάκι πηγαίνει να συναντήσει τους προγόνους του στη θάλασσα.Εκείνη την ώρα η παραλία έσφυζε από κόσμο κι ορισμένοι μόλις αντίκρισαν το θέαμα, έτρεξαν να το αποθανατίσουν με όποιο τρόπο είχαν και μπορούσαν.Ήταν νομίζω περίπου μεσημέρι με ηλιόλουστο και καθαρό ουρανό, αλλά ο περίγυρος των λουομένων σκίαζε το έδαφος και γι΄ αυτό φαίνεται στη φωτογραφία σαν σκοτάδι.
Αυτήν η γέννηση που συντελέστηκε μπροστά στα μάτια μου ξεπηδώντας εντελώς ξαφνικά μέσα απ΄ την άμμο ένα τόσο δα χελωνάκι γεμάτο ζωή, υπήρξε μια σπάνια εμπειρία για μένα και μου κέντρισε την περιέργεια.Γι΄ αυτό το υπέροχο και σπάνιο θαύμα ζωής που εντόπισα κι είδα, δανείστηκα τον τίτλο απ΄ την Παλαιά Διαθήκη "ΓΕΝΕΣΙΣ..!" που δηλώνει τη γέννηση, τη χαρά, την ελπίδα και τη νέα γενιά που ξεπηδά.
Ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση της φωτογραφίας, όπως και τη Μαρία Νι για τη φιλοξενία της!

ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

34 σχόλια:

  1. Φοβερή φωτογραφία !
    Δικαίως και επιλέχθηκε κι αν το ήξερα για τον διαγωνισμό κι εγώ αυτή θα ψήφιζα…

    Είμαι σίγουρη πως το να δεις από κοντά αυτό το θέαμα θα σου μείνει αξέχαστο για μια ολόκληρη ζωή!


    Μπράβο Νίκο μου


    Τα φιλιά μου στο Σοφάκι κι εσένα και καλή Κυριακή να περάσετε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, μετά τα "βραβεία" γνωριμιών μπήκα και στο χορό των διαγωνισμών!αχαχα!
      Ποιος να το πίστευε!Πάντως την απόφαση την πήρα στο τάκα-τάκα.Εντελώς ξαφνικά γίνανε όλα!Άσε που έφαγα τόσο χρόνο μέχρι να βρω τη φωτογραφία!Η εμπειρία όντως ήταν μοναδική κι απίστευτη!
      Ο διαγωνισμός είναι μια καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία.Κι αυτοί είναι πολλοί!
      Να ΄σαι καλά γλυκιά μου Λεβίνα, σ΄ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κι έχεις την αγάπη μας!:-)

      Διαγραφή
  2. H θεματολογία της φωτογραφίας, μα και η φωτογραφία η ίδια είναι υπέροχες! Φαντάζομαι πως θα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία ζωής! :)
    Μπράβο για τη συμμετοχή και το βραβείο σου Νίκο μου!
    Καλή Κυριακή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Paloma μου πολύ μεγάλη στιγμή!Δε μπορείς να φανταστείς πως ένιωσα!Λες κι είδα μπροστά μου κάτι... εξωγήινο κι εξωπραγματικό!Εύχομαι να συναντήσεις τέτοιες όμορφες στιγμές στη ζωή σου!
      Να περνάς καλά και να ΄σαι ευτυχισμένη!:-)

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Νίκο και σε ευχαριστώ πολύ για το εγκώμιο. Το εκτιμώ ιδιαιτέρως.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία είσαι απ΄ τις πρώτες μου φίλες κι αυτό δεν το ξεχνάω πόσο με στήριξες απ΄ την αρχή.Η εκτίμησή μου είναι πολύ μεγάλη!Πέρα απ΄ αυτό έτυχε που διαχειριζόσουν και δυο υπέροχα ιστολόγια με ενδιαφέρουσα θεματολογία.Οπότε δεν έπλεξα κανένα εγκώμιο.Είπα αυτά που έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μου για την παρουσία σου σ΄ αυτόν τον χώρο.Η ιδέα του διαγωνισμού με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, γιατί κι η φωτογραφία είναι ένας τρόπος έκφρασης που αγγίζει αρκετούς(απ΄ όσα βλέπω).Το μόνο που θέλω κι εύχομαι ο διαγωνισμός να στεφθεί με πολύ μεγάλη(όσο το δυνατόν) επιτυχία, να πάει πολύ καλά κι ο αριθμός των συμμετοχών ν΄ αυξάνεται κάθε φορά!
      Να ΄σαι καλά αγαπημένη μου φίλη και να περνάς υπέροχα με την οικογένειά σου!:-)

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω σε όλα με τη Levina: καταπληκτική η φωτογραφία σου και σίγουρα μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Πολλά συγχαρητήρια για το βραβείο σου, το άξιζες και με το παραπάνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω τώρα που με συγκίνησες με τα λόγια σου;Ένα απλό σ΄ ευχαριστώ από καρδιάς, είναι το λιγότερο!Πολλά φιλιάαααααα!!!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Νίκο!!Το θαυμασμό μου ακόμα μια φορά.Όχι τόσο για την υπέροχη φωτοραφία αλλά το σκεπτικό σου και το υπόβαθρό σου για να αποθανατήσεις τη στιγμή!!
    Πάντα άξιος και σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν τελείως ξαφνικό φίλε μου Θανάση!Φαντάσου ν΄ απολαμβάνεις τον ήλιο σου αμέριμνος και ξαπλωμένος και δίπλα σου να ξεπετάγεται μέσα απ΄ την άμμο αυτό το πλασματάκι!Τρελάθηκα..!
      Σ΄ ευχαριστώ αγαπημένε μου φίλε για τις ευχούλες σου!Να ΄σαι καλά και πάντα ευτυχισμένος!:-)

      Διαγραφή
  6. Aπίθανη φωτογραφία! Μοναδική εμπειρία!
    Μπράβο σου, Νίκο!!!
    Καλή συνέχεια!!! (Φωτογραφική ματιά έχεις! μήπως να το δεις πιο... σοβαρά???!!!)
    Φιλιάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Γιάννα μου, αλλά μη με ξεσηκώνεις... δε θέλω και πολύ!αχαχα!
      Να 'στε καλά αγαπημένοι μου φίλοι και πολλά φιλιά!:-)

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια Νίκο!
    Η φωτογραφία είναι πανέμορφη!
    Πολύ όμορφος διαγωνισμός θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω αφού μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω!
    Καλό σου βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να, μια ωραία ευκαιρία Ελευθερία μου για να συμμετάσχεις στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό!Κι αφού σ΄ αρέσει να εκφράζεσαι μέσα απ΄ την εικόνα, μη διστάσεις και πραγματοποίησέ το.Και που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να με ξεγελάσετε και να ξαναμπώ στο παιχνίδι!αχαχα!
      Σ΄ ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλιά σου καλή μου φίλη!
      Να περάσεις τέλεια χαμογελαστή βραδιά!:-)))

      Διαγραφή
  8. Μόλις χθες έμαθα για αυτο το μπλοκ και το διαγωνισμό, από την ανάρτηση αποτελεσμάτων στο μπλοκ της mytripsonblog...συγχαρητήρια σε σένα και στην mytripsonblog αλλά και στη Μαρία Νι, ωραία ιδέα διαγωνισμού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά που δεν έχουμε μάθει καλό μου ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ, αλλά το ιστολόγιο της Μαρίας Νι είναι απ΄ τα καλά κι ενδιαφέροντα.Η θεματολογία του είναι διαφορετική κάθε φορά.Κι επί πλέον έχει και δεύτερο εξ ίσου ενδιαφέρον ιστολόγιο μουσικού περιεχομένου, που τα στολίζει με δικά της κείμενα και το λέει:"τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια".
      Τη mytripsonblog την επισκέφθηκα και την ευχαρίστησα.Η βάρκα της μου άρεσε πολύ και την είχα προτιμήσει.Θα περιμένω και δική σου συμμετοχή γλυκιά μου!
      Καλό σου βράδυ και να ΄σαι καλά!:-)

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα Νίκο έρχομαι να σε συναντήσω με συναισθήματα χαράς , τυχαία είδα την βράβευση της φωτογραφίας σου στο blog της Μαρίας Νι που πρόσφατα ανακάλυψα!
    Γένεσις , μια θαυμάσια λέξη που στο μυαλό μας γεννούνται όλες οι θαυμαστές υπάρξεις του ανθρώπινου είδους , του ζωικού και φυτικού βασιλείου!
    Σπάνιο ντοκουμέντο το μικρό καρετάκι , επάξια κέρδισε!
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο μεγάλη χαρά νιώθω που απόψε γνώρισα μια νέα φίλη, παρά που κέρδισα ένα βραβείο κι ας με συγχωρέσει η καλή μου Μαρία Νι, γιατί δεν απαξιώνω τίποτα μπροστά στην οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση.Τα βραβεία είναι άψυχα που έρχονται και παρέρχονται, οι ψυχές όμως των ανθρώπων παραμένουν σταθερές και μας περιμένουν.
      Σ΄ ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια που άφησες, σαν μυρωδιά αρώματος στην ήσυχη βραδιά που με περιβάλλει.
      Να περάσεις μια όμορφη βραδιά καλή μου φίλη nikol και χαίρομαι που σε γνώρισα και θα τα λέμε!:-)

      Διαγραφή
  10. Κοίτα να δεις! Μια έμπνευση πριν από 18 χρόνια. Αφού δεν την τράβηξες για διαγωνισμό τότε, να υποθέσω ότι φωτογραφίζεις οτιδήποτε σου τραβάει την προσοχή. Σίγουρα στον επόμενο διαγωνισμό θα βάλεις κάτι πετυχημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και μ΄ αρέσουν οι φωτογραφίες γενικά, ωστόσο δεν ασχολούμαι συστηματικά.Όπως τα λες... τα συνηθισμένα τα ΄χω βαρεθεί.Αυτά τα βλέπουμε και τ΄ αντιμετωπίζουμε σχεδόν καθημερινά.Όσο για τον επόμενο... δεν ξέρω αν υπάρξει επόμενος... αν όμως έχω να δείξω κάτι διαφορετικό, μπορεί!Σ΄ ευχαριστώ καλέ μου φίλε για τα ευγενικά σου σχόλια!
      Έχεις την καλημέρα με την αγάπη μου!:-)

      Διαγραφή
  11. καλημερα!!! συγχαρητηρια! εγω τη ψηφισα τη φωτο και τη λατρεψα θα πω! μπραβο σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλή μου φίλη!
      Το ξέρω και το ΄δα γλυκιά μου Κική το σχόλιό σου στο ιστολόγιο της Μαρίας Νι και μ΄ άρεσε πολύ ο τρόπος που το αιτιολόγησες!Πρόσεξες περισσότερο το νόημα της φωτογραφίας!
      Μη διστάζεις και δήλωσε συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό με όποια φωτογραφική μηχανή έχεις, γιατί κι η δική μου-όπως βλέπεις-από τότε δεν ήταν ιδιαίτερα καλή!Η θεματολογία περισσότερο έχει σημασία!Πάντως σ΄ ευχαριστώ πολύ για την προτίμησή σου!
      Να ΄σαι πάντα καλά!:-)

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα Νίκο καί Σοφούλα!!!
    Πανέμορφη η φωτογραφία σου!!!Συγχαρητήρια φίλε μου!!!
    Συμφωνώ!!!Φωτογραφική ματιά ,έχης!!!Βγές καί δείξε μας τίς ομορφιές τής Λευκάδος!!!
    Καλή εβδομάδα!!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα!Προς το παρόν αγαπημένη μου φίλη έδειξα τις ομορφιές της Ζακύνθου!Και σ΄ αυτό το μέρος όπως και στην Κεφαλλονιά ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα!Ήταν ένα καλοκαίρι διακοπών με το Σοφάκι μου(μόνοι μας!)Ήμασταν στα πρώτα μέλια ακόμα!χαχαχα!Σαν τις δικές σου καθαρές κι ολοζώντανες φωτογραφίες πάντως DIMI μου, μπορώ να πω πως είμαι στα γεννοφάσκια μου!
      Πάντως το ίδιο λέω-όπως και πιο πάνω στην καλή μου φίλη Κική-και σε παροτρύνω να δηλώσεις συμμετοχή, αφού κατέχεις πολύ καλά την τέχνη της φωτογραφίας.
      Σ΄ ευχαριστώ πολύ χαρά μου για τα όμορφα λόγια σου, αλλά και για τις επισκέψεις σου!Με τιμούν πολύ!
      Να ΄σαι πάντα καλά DIMI μας, να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα με την οικογένειά σου κι έχεις την αγάπη μας!:-)

      Διαγραφή
  13. πραγματικά καταπληκτική φωτογραφία,και εννοείται πως θα την επέλεγαν.Μπράβο!!!!
    Εύχομαι καλό μήνα και από εδώ(το σόι δε μπόρεσε να έρθει..χιχι)
    πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοια σχόλια που αφήνετε καλή μου φίλη με κάνετε να κοκκινίζω!Χαίρομαι ειλικρινά που σου άρεσε η φωτογραφία!Σ΄ ευχαριστώ που με θυμάσαι και περνάς!Είσαι πολύ καλή!(ποιο είναι το σόι βρε και δεν παίρνω στροφή... κόλλησε στο κράσπεδο!δώσε μου τη βοήθεια 50-50!χαχα!)
      Να ΄σαι καλά γλυκιά μου και να περάσεις έναν όμορφο μήνα!!Έχεις την αγάπη μου!:-)

      Διαγραφή
  14. Συγχαρητήρια! Υπέροχη φωτογραφία και ταιριαστός ο τίτλος!
    Έχω πάει πολλές φορές στη Ζάκυνθο και ζω με την ελπίδα ότι θα ζήσω μια τέτοια στιγμή.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Ζάκυνθο Ελένη μου έχω πάει δυο φορές και θέλω να ξαναπάω κι άλλη.Δεν τη βαριέμαι.Ούτε η Λευκάδα που μένω δε βρίσκω να με συγκινεί τόσο.
      Χάρηκα που πέρασες καλή μου φίλη και τα είπαμε.Ξέρω πως δε θα χαθούμε!:-)
      Να περνάς καλά και χαμογελαστά!:-)
      Χαρούμενο και φωτισμένο μήνα!:-)

      Διαγραφή
  15. Νικόλα μου καλό μήνα με χαμόγελο κόντρα στο μαύρο και στο γκρίζο-το λεω σε όλους αυτό!-δεν φαντάζεσαι πόσο συγκίνηση ένιωσα όταν ήρθα απο εδώ και πήρα δροσιά και ανάσα απο την Ζάκυνθο!!συγχαρητήρια για την βραβευσή σου..συναρπαστική και συγκινητική η φωτογραφία που δείχνει τη νέα ζωή!!την Ζάκυνθο τη λατρεύω σαν πατρίδα είναι ο σύζυγός μου απο εκεί-μπράβο αγόρι μου..όπως πάντα ξέρεις ν'αγγίζεις καρδιές ψυχές..όλα..τα πάντα..σου στέλνω την αγάπη μου και να προσέχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή κι αγαπημένη μου φίλη Καίτη!Ανησύχησα που δεν σ΄ έβλεπα απ΄ τα μέρη μου κι ήμουν έτοιμος να σ΄ επισκεφθώ.Μ΄ έχεις συνηθίσει με τα γλυκά κι ευγενικά σου σχόλια, γεμάτα ανθρωπιά που μου δίνουν δύναμη!Ο σύζυγός σου είναι από ένα πανέμορφο κι ευωδιαστό μέρος κι είστε τυχεροί που θα το επισκέπτεστε κάθε καλοκαίρι.Την έχω επισκεφθεί δυο φορές κι ακόμα δεν τη χόρτασα.Το ΄χω στο πρόγραμμα να ξαναπάω!Αρκεί να είμαστε και να γίνουν όλα καλά!Ζωή έχουμε πιστεύω ακόμα!Να 'σαι καλά γλυκιά μου Καίτη, να περάσεις έναν υπέροχο μήνα με την οικογένειά σου, γιατί τ΄ αξίζεις ειλικρινά... είσαι υπέροχος Άνθρωπος!Τα λόγια σου πάντα με συγκινούν και σ΄ ευχαριστώ πολύ... για όλα!Να ΄στε όλοι καλά κι ο Θεός μαζί σας!

      Διαγραφή
  16. Όταν αργώ να έρθω απο εδώ κάτι θα συμβαίνει..περνάμε κάποια ίωση εδώ..όχι εγώ..αλλά έλα απο μένα..κάτι σου έχω..δεν είναι βραβείο!!μη πανικοβάλλεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα!Ευτυχώς που σ΄ επισκέφθηκα πρώτα απ΄ το δικό σου, γιατί σίγουρα θα με άγχωνες αν δεν το διευκρίνιζες στο τέλος!
      Εύχομαι Καίτη μου να περάσουν γρήγορα οι ιωσούλες!
      Την είδα την αφιέρωση κι ειλικρινά με συγκίνησες!Δεν έκανα όμως τίποτα και δεν είμαι δα ξεχωριστός για να μου κάνεις αφιέρωση!Ένας απλός ανθρωπάκος προσπαθώ να παραμείνω.Πάντως χίλια ευχαριστώ γλυκιά μου... είσαι ψυχούλα!Ο Θεός να σας έχει όλους καλά!:-)

      Διαγραφή
  17. Συγχαρητήρια και για τη φωτογραφία και για το βραβείο!
    Ελπίζω να συνεχίσεις!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ me(maria) για την επίσκεψή σου και τις ευχές σου!Συγχαρητήρια και πάλι για το βραβείο σου!Η φωτογραφία σου ήταν πολύ όμορφη!
      Aν θα συνεχίσω;Ακόμα δεν ξέρω!Θα προσπαθήσω πάντως!Δε σε ρωτάω αν θα συνεχίσεις, γιατί είμαι σίγουρος πως θα το κάνεις!χαχα!
      Έχεις την καλησπέρα μου!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...