ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

21 Μαρτίου 2013

ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ..!


12 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ...
    και μη μου το αρνηθεις...
    να βαλω ενα "παντα" μετα απο καθε προταση.
    Ασε με λιγο στο ονειρο...ναι?

    Καλησπερα απο καρδιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δεις που θα βλέπαμε το ίδιο όνειρο!Κι έχεις δίκιο για το "πάντα", αλλά είπα να το παραλείψω σκόπιμα, μήπως το θυμηθούν οι άλλοι.Ας κάνουν κι αυτοί τίποτα απ΄ την ψυχή τους!
      Να ΄σαι πάντα καλά!:-)

      Διαγραφή
  2. Όπως το λέει το Αγριομελάκι... ΘΕΛΩΩΩΩ....

    Καλησπέρα
    Καλό τριήμερο να περάσετε :))

    yg. Το Αγκαθάκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος δε θα τα ΄θελε Λεβίνα, αλλά ας μας δώσουν κι αυτά χωρίς το "πάντα"(όπως λέει και τ΄ "agriomeli").
      Καλά είναι και το Σοφάκι για την ώρα.Ολόκληρη ιστορία.Αποφάσισε να χαθεί τελείως κι έσβησε λογαριασμούς... τα πάντα.Τελικά σ΄ αυτόν το χώρο πρέπει να ΄σαι σιδεροκέφαλος και ν΄ αντέχεις.Θέλει γερό στομάχι, γιατί δένεσαι.
      Στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μετά από μια δημοσίευση που ΄κανε στο "αγκαθι" κόλλησε ο μπλόγκερ κι εκεί που ΄χε τις δυσκολίες της, την κούρασή της και τη στεναχώρια, της έτυχε κι ο θάνατος μιας θείας της, που της θύμισε τον αγαπημένο της πατέρα(καθόσον ήταν αδερφή του) και... καταλαβαίνεις!Δεν άντεξε και θεώρησε πως δε μπορούσε να συνεχίσει.
      Μέσα στ΄ άλλα απογοητεύτηκε κιόλας που δεν σχολίαζαν στις τελευταίες δημοσιεύσεις της.Ένιωσε άσχημα, σαν να ΄χει ξεχαστεί... δεν ήξερε τι της έφταιγε.Την παρότρυνα να το κρατήσει βέβαια, χωρίς να ξέρω τι θα γίνονταν και με τον μπλόγκερ, αλλά δεν...Είμαστε εμείς ξεροκέφαλοι, αλλά έχετε κι εσείς οι γυναίκες(στην πλειοψηφία σας) ένα πείσμα που άμα σας πιάσει..!
      Τέλος πάντων.Ελπίζω να μη σε ζάλισα.Να περάσεις ένα όμορφο τριήμερο, χωρίς σκοτούρες και στενοχώριες!Καλό σου βράδυ!:-)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ρομαντικό! Καλώς σας βρήκα.Μόλις σας βρήκα από το top blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου καλώς όρισες και χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω!
      Θα σ΄ επισκεφθώ αμέσως, αλλά μη μου μιλάς όμως στον πληθυντικό, γιατί με κάνεις κι αισθάνομαι γέρος!Ένας μεσόκοπος είμαι δεν είμαστε πολλοί!χαχα!

      Διαγραφή
    2. Από ευγένεια ο πληθυντικός :) Θα χαρώ να σας δω στο μπλογκ μου και να τα λέμε

      Διαγραφή
    3. Το κατάλαβα βρε και σου ΄κανα πλακίτσα... αλλά βλέπω πως εξακολουθείς να μου μιλάς στον πληθυντικό!

      Διαγραφή
    4. Καλωσορισες στο μπλοκ μου

      Διαγραφή
    5. Καλώς σε βρήκα!Πέρασα κι απ΄ το δικό σου, αλλά μέχρι να περιηγηθώ(χάθηκα και λιγάκι), άργησα και λιγάκι να σ΄ αφήσω σχόλιο(όλα από λιγάκι!αχαχα!).Πάντως είναι πολύ ωραία όλα και μπράβο σου..! απορώ και πάλι πως τα προλαβαίνεις!Να ΄σαι πάντα καλά και θα τα λέμε!

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ για το σχόλιο στο μπλοκ μου, σου απαντησα,οποτε μπορεις πας και το βλεπεις (γιατι χάθηκες,τι εννοείς;) :)

      Διαγραφή
    7. Αχ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ διάβασα την απάντησή σου και με τη σειρά μου σ΄ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Πάντως η γνώμη μου ήταν αληθινή κι είπα αυτό που πίστευα τη στιγμή που τα διάβασα και χάθηκα(εννοούσα ότι ξεχάστηκα!).Μου άρεσαν αυτά που γράφεις κι ήταν πολύ ενημερωτικά... αρκετά απ΄ αυτά δεν τα ήξερα.Σ΄ αυτόν το χώρο είμαι καινούργιος και προσπαθώ να μαθαίνω απ΄ τους παλιότερους.Που θα πάει όμως θα μάθω σιγά-σιγά.
      Καλό σου απόγευμα!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...