ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

27 Ιανουαρίου 2013

ΚΙ ΕΓΕΝΟΝΤΟ... "ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΟΣΜΟΙ!"


Γεια σας! Είμαι ο Νίκος, ένα απλό όνομα σε μια λίστα και δεν πάω καθόλου καλά! Και το λέω με πλήρη γνώση των συνεπειών του ακατοίκητου μυαλού μου, γιατί δεν έχω καταλάβει καλά - καλά σε ποια κατοικημένη περιοχή μπαίνω και που θα με βγάλει αυτός ο άγνωστος για μένα δρόμος! Από σήμερα λοιπόν κατσικώνεται για τα καλά - και τα κακά - ένα(ακόμα) νέο ιστολόγιο στον υπέροχο αυτόν κόσμο του διαδικτύου. Γνωρίζω πως υπάρχουν αρκετά αξιόλογα ιστολόγια και με όλων των ειδών τα θέματα, γι' αυτό και δεν πρόκειται να καταπιαστώ με τα ίδια τετριμμένα λόγια που λέγονται και διαβάζονται κάθε φορά, όταν ξεκινάει το ταξίδι του κάποιο. Θα πω όμως ακριβώς τα αντίθετα.
Αντιθέσεις βέβαια υπάρχουν παντού! Γι' αυτό και οι κόσμοι μας θα παραμένουν αντίθετοι. Καμιά φορά όταν ξεκινάς αντίθετα γνωρίζεσαι και πιο καλά. Μια ματιά μόνο να ρίξουμε γύρω μας και θα διακρίνουμε πολλές από αυτές τις αντιθέσεις. Ορισμένες φορές δε μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε ή μας κάνουν να μην τις αναγνωρίσουμε και τότε χρειαζόμαστε να πάρουμε τη βοήθεια του Θεού και του ανθρώπου. Εκείνη δηλαδή που αναβλύζει από τα έγκατα της ψυχής! Όρεξη θέλει μόνο να έχει κανείς για να ασχολείται… ειδικά όταν υπάρχει μπόλικος χώρος από αγάπη. Κι όταν μάλιστα αυτή αντανακλάται κάτω από την ίδια "στέγη" του διαδικτύου, τότε μπορεί να δώσει ώθηση και να γίνει το κατάλληλο εργαλείο σε μια ομάδα!
Δημιουργήθηκε λοιπόν έτσι, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, αλλά με πολύ μεράκι από τον εμπνευστή του... δηλαδή από μένα. Άλλωστε στο διαδίκτυο δρουν και βασιλεύουν τόσα ιστολόγια, που έχουν υπερκαλύψει όλους τους σκοπούς. Η θεματολογία του μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μπορεί να ξεκινήσει από το κεφάλι μιας καρφίτσας και να καταλήξει μέχρι το κεφάλι ενός τεράστιου ήλιου. Από απλές σκέψεις και παρατηρήσεις, μέχρι ενημερωτικές και καυστικές αναφορές. Δηλώνω ανικανοποίητος, απροσάρμοστος, ανισόρροπος και ότι άλλο άλφα στερητικό υπάρχει και μπορεί να φανταστεί κανείς! Δεν είμαι ιδιαίτερα καλός στα λόγια και σε όσα θα αναφερθώ μπορεί να θεωρηθούν βλακείες. Δε με νοιάζει όμως διόλου αυτό, αφού η χαρά που θα νιώσω όταν θα έχω καταφέρει να δώσω δουλειά σε κάποιον φίλο για να ασχοληθεί με αυτό, θα υπερκαλύψει κάθε δική μου αδεξιότητα! Γιατί - που ξέρεις - μπορεί να φανεί ιδιαίτερα τυχερός, ώστε να ταΐσει πρώτα την οικογένειά του και μετά τον ίδιο του εαυτό. Για μένα πάντως η ικανοποίηση στο κομμάτι της οποιασδήποτε προσφοράς θα είναι τεράστια. Και η δουλειά - λένε - δεν είναι ντροπή!
Εδώ μέσα λοιπόν μπορούν να κυκλοφορούν και να οπλοφορούν τα πάντα. Θα λέγονται και θα γράφονται όλα. Φράγματα και τοίχοι δεν έχουν θέση σε αυτό. Αρκεί βέβαια να μην είναι βρισίδια και λάσπες στον ανεμιστήρα για κάποιον άνθρωπο και υπάρξει πρόβλημα με το νόμο! Βρε παιδιά, σεβασμός... υπάρχει και το σινιέ βρισίδι..! Το σινιάρισμα που λέμεεε! Όλα τα κείμενά του όμως στη συντριπτική πλειοψηφία θα έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο! Αυτά προς το παρόν σαν μια νέα αρχή γνωριμίας και θα επανέλθω σύντομα! Γιατί σε αυτήν εδώ την κατοικημένη περιοχή του διαδικτύου θα βρίσκεται η δική μου ακατοίκητη κοσμάρα... οι "ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΟΣΜΟΙ!"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...