ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

19 Οκτωβρίου 2020

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Αγαπάς ένα όνειρο και πιάνεσαι από αυτό. Γίνεται το φεγγάρι σου και το ακολουθείς. Περνάς ανάμεσα από Πλειάδες που είναι έτοιμες να πέσουν στην αγκαλιά σου. Και οι κομήτες σβήνουν τον πόθο τους στην αύρα της θάλασσας. Κλείνεις την πόρτα σου στο χάος με τον ήλιο, χωρίς να τον χάνεις από τα μάτια σου. Κόκκινοι γίγαντες και άσπροι νάνοι ξεροσταλιάζουν απέξω περιμένοντας να σου φράξουν τη σκέψη. Διάττοντες και ανάδρομοι αστερισμοί κάνουν κλωτσοσκούφι το μυαλό σου. Παραμερίζεις όμως τους πλανήτες για χάρη των ματιών της. Απλώνεις τα χέρια σου για να αγκαλιάσεις τα άστρα. Μέσα από το νεφέλωμα προβάλλεται η μορφή της. Το σύμπαν ολόκληρο μαρτυράει το μυστικό της αιώνιας συνουσίας. Από τη μονομαχία με το μακρινό σκοτεινό μετεωρίτη έρχεσαι νικητής. Το όνειρο τελικά δεν άντεξε και έπεσε στη μαύρη τρύπα της ψευδαίσθησης. Πρόλαβες όμως και κρατήθηκες από τον αστερίσκο με τα ψιλά του γράμματα.

4 σχόλια:

  1. Το όνειρο, οι ψευδαισθήσεις, όμως και το άρπαγμα της τελευταίας στιγμής. Μια ύστατη ελπίδα.
    Καλησπέρα Νίκο. Να είσαι καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ταξίδι της εξέλιξης είναι συναρπαστικό!
      Καλημέρα φίλε μου Γιάννη και σ' ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  2. Στα ονειρα και οπου μας βγαλει φιλε μου αγαπημενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα όνειρα είναι οι ελπίδες μας!
      Να είσαι πάντα καλά φίλη μου αγαπημένη!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...