ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

13 Μαΐου 2019

100%!

Γεια σου! Δεν έχεις τίποτα τώρα. Τίποτα. Αλλά ξέρεις ότι θα έχεις όλα όσα ονειρευόσουν. Δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψεις. Γιατί έχει προγραμματιστεί ο εγκέφαλος σου να μη γράφει "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ". Ο αγωνιστικός του χώρος δεν έχει όρια. Είναι σαν να παίζεις σε ένα άλλο μέρος του σώματος σου, για να μπορείς να συνεχίζεις το ταξίδι. Έτσι, σαν μια ανάμνηση για κάθε μέρα που προσπαθείς. Με την ελπίδα να είναι πιο κοντά στους στόχους του. Μια μέρα θα διαβάζεις αυτό το κείμενο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σου. Αυτό το μικρό κείμενο θα είναι η απόδειξη σου, ότι δεν έχεις εγκαταλείψει ποτέ. Είσαι 100% αποφασισμένος. 100% έτοιμος να μην εγκαταλείψεις ποτέ. 100%! Σ' αγαπώ!

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Νίκο. Ηχούν οι ευαίσθητες χορδές της ψυχής σου. Καλή βδομάδα αγαπητέ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γιάννη! Πάντα με τον καλό σου λόγο!
      Σ' ευχαριστώ πολύ, επίσης καλέ μου φίλε!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...