ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΗΣΥΧΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

17 Φεβρουαρίου 2017

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ... ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!


Πόσα μελάνια έχουν τελειώσει, πόσες συζητήσεις έχουν φουντώσει, πόσες φορές έχουμε διαπληκτιστεί μ' αυτόν τον περιβόητο ρατσισμό. Ρατσισμός και πράσινα άλογα σου λένε κάποιοι. Κι όποτε αναφερόμαστε γι' αυτόν, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας, είναι το χρώμα! Αμ δε... εδώ πλέον δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το χρώμα, αλλά και μ' όλες εκείνες τις κατηγορίες ανθρώπων που αποστρεφόμαστε. Γιατί αν ψαχτούμε λίγα βήματα πιο πέρα, θα βρούμε ότι κρύβουμε στα κατώγεια ρατσιστικές διαθέσεις! Κι αρχίζω την εργαστηριακή ανάλυση!

06 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ..!


Αυτό το μότο "παντού υπάρχουν αντιθέσεις..." θα με καθοδηγεί. Έτσι λοιπόν για σήμερα δε θα προτιμήσω αναλαμπή και διάλεξα να ξεκινήσω με μισογκρίνια(για να μην ξεχνιέμαι!:-)). Ξεκίνησα πριν από δυο χρόνια περίπου αυτό το ιστολόγιο μέσα στην τύφλα μου, χωρίς να ξέρω πολλά-πολλά για τέτοιου είδους ενέργειες και θα 'θελα να σημειώσω μέσα από δω όσα αντιλαμβάνομαι στο χώρο αυτόν, γιατί αν τ' αφήσω, στο τέλος θα με κατατρώνε... κι ύστερα με ξέρεις πως αν δεν τα 'πω θα σκάσω!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...