ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

27 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!


Μέσα από τη χαοτική μοναξιά έχει ανατείλει η επιθυμία για να χτυπήσει εκείνη η ψυχρή συσκευή. Ζητάει να κατευνάσει το θυμό για όσα θυμάται. Να απαλύνει τη διάρκεια της υπομονής, για να δικαιολογήσει τα χτυπήματα που πέρασε. Κι όλο αργεί ναρθεί αυτό το χτύπημα. Είναι από εκείνα που δεν έρχονται ποτέ στην ώρα τους. Και όπως τυχαίνει κάθε φορά, ακούγεται στα ξαφνικά. 
Να 'το, αυτό είναι! Ήρθε για να γαζώσει τη σκέψη. Δε θέλει όμως να το σηκώσει. Νιώθει μια άρνηση να ξεπηδάει από τα έγκατα. Οι άκρες του μυαλού αντιστέκονται. Η οργή με τη συμπίεση έπιασε κι αυτή ταβάνι. Εξήγηση πλανιέται μες στο χώρο, αλλά δε φαίνεται να κερδίζει η λογική. Θα προτιμούσε να σηκώσει το τηλέφωνο και ν' αναστηθεί, χωρίς να καθηλωθεί στην ίδια νοσηρότητα. Να ανοίξει το παράθυρο και να πετάξουν έξω μαζί. Να σπάσει επιτέλους το κρύσταλλο με τις σταγόνες της σιωπής.
Με αργές κινήσεις του χεριού σηκώνει το παγωμένο ακουστικό και με βαθιά ανάσα συνοδεύει την πνιγμένη φωνή στο κενό.
- Ναι!
Από το άλλο άκρο της αβύσσου πετιέται η άλλη γνώριμη φωνή του πεπρωμένου.
- Αγάπη μου..!
Δεν το απέφυγε. Ήταν ακόμα πιο δυνατό αυτό το χτύπημα!

2 σχόλια:

  1. παντα θα υπαρχει ενα ακομη δυνατοτερο χτυπημα
    το θετικο ομως ειναι πως θα ερθουν και γλυκυτερα

    να περνας ομορφα φιλε μου καλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Κικίτσα μου!
      Τα χτυπήματα τα φέρνει η ίδια η ζωή.
      Όσα χτυπήματα και να νιώσουμε, ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα.
      Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να αντέχουμε και να προχωράμε!
      Να 'σαι πάντα καλά φίλη μου και σ' ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...