ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

24 Μαΐου 2014

ΑΚΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ..!

Αύριο είναι η μέρα μας. Ας το γιορτάσουμε λιγάκι. Γι' αυτό θα φορέσω τα γιορτινά μου και θα βγω για ένα καφεδάκι στην πλατεία. Σήμερα όμως προλαβαίνουμε να σκεφθούμε καλά τι μας επιφυλάσσουν για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας. Με λίγα λόγια τι μας έχουν ετοιμάσει και τι θα μας επιβάλλουν οι δωσίλογοι σε συνεργασία με τα φασιστοειδή της τρόικα. Το παιχνίδι είναι πλέον στημένο και γνωστό σε όλους μας.
Άκου νεοέλληνα ανθρωπάκο! Η κατοχική κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη και κουμάντο έκαναν και εξακολουθούν απροκάλυπτα πλέον να κάνουν εκδότες και εργολάβοι. Πρώτα αφεντικά αυτών είναι οι Εβραιοσιωνιστές και ύστερα τα "λαχανάκια" Βρυξελλών. Από κει παίρνουν και εκτελούν εντολές τα κατοχικά ψοφίμια. Δεν υπάρχει δικαιολογία πια καμιά. Το "δεν ήξερα" και "δεν άκουσα", ανήκει πια στο παρελθόν. Μας έφεραν ήδη 150 χρόνια πίσω σε εργασιακό και αν-ασφαλιστικό μεσαίωνα οι "δημοκρατικές" και "προοδευτικές" πολιτικές τους και εξακολουθούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα. Αντί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία και να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, έχουν το θράσος να αλληλοκαλύπτονται και να κόβουν βόλτες λεύτεροι εξαπολύοντας απειλές και κοροϊδίες για πλεονάσματα, ανάπτυξη και αυξήσεις.
Άκου νεοέλληνα ανθρωπάκο! Έχεις την ευκαιρία της ζωής σου και τη δύναμη να ανατρέψεις όλο αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, να τους παραπέμψεις στη δικαιοσύνη σαν μέλη εγκληματικών οργανώσεων(και όχι κομμάτων) με τη δική σου ψήφο, αρκεί να το πιστέψεις βαθιά μέσα σου και να μην τους φοβηθείς. Έφτασαν στο σημείο να σε λοιδορήσουν, ότι τα έφαγες μαζί τους. Εάν κατάφεραν και ένιωσες ένοχος γι' αυτό, έχεις κάθε λόγο να συνταχθείς μαζί τους. Τώρα όμως γνωρίζεις το παιχνίδι τους. Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία χρόνια. Είναι μια ολόκληρη ζωή. Όσοι πρόλαβαν από μας να ζήσουν καλά, έζησαν. Από δω και πέρα βρίσκονται οι νέοι μας και μέσα σ' αυτούς τα όνειρα των παιδιών μας και μεθαύριο ακολουθούν τα εγγόνια μας.
Άκου νεοέλληνα ανθρωπάκο! Τα ψέμματα τους τέλειωσαν και είναι ήδη γνωστά. Τα ανέκδοτα με τις φοβίες και τον πανικό τους εκτός ευρώ, πρέπει κάποτε να τελειώσουν. Αν δεν το θελήσουμε μόνοι μας, κανένας δε μπορεί να μας πετάξει από την Ευρωζώνη. Και να είσαι σίγουρος νεοέλληνα ανθρωπάκο, ότι δεν πρόκειται να το κάνουν πράξη, γιατί έχουν στήσει όλη αυτήν την ευρωπαϊκή απάτη πάνω στην εκμετάλλευση και απομύζηση όλων των κρατών προς όφελός τους. Ξέρουν πως αν αυτό συμβεί, τότε θα σημάνει και η δική τους ώρα. Και όλος αυτός ο στημένος ντόρος για δήθεν σχέδια Χ-Ψ-Ω και κάποιες παλιές και αόριστες δηλώσεις κ.λ.π. στο παραπέντε των εκλογών, έχουν αποκλειστικό σκοπό και στόχο να μας υφαρπάξουν την ψήφο μας. Η αγωνία, η ανησυχία και ο τρόμος του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου σε τυχαία και αναγκαστική έξοδο μας, είναι αποτυπωμένα ξεκάθαρα στα πρόσωπά τους. Αν δεν τους ένοιαζε(έστω και στο ελάχιστο), δε θα ασχολούνταν κανένας με την Ελλαδίτσα. Για να μην καθυστερούμε, ας επιλέξουμε εμείς την ώρα τους!

Παρακάτω ακολουθεί βίντεο από προφητικό τραγούδι γραμμένο σε μια άλλη εύπορη εποχή, αφιερωμένο σε όλους τους "φίλους" μας εγκληματίες Ευρωπαίους που σκέφτονται τη σωτηρία μας, σε όλα τα πολιτικά κόμματα - πτώματα - εγκληματικές οργανώσεις, αποκόμματα και λαμόγια που μας κυβέρνησαν, αλλά και σε εκείνα που άσκησαν χαλαρή και χλιαρή αντιπολίτευση δημοσιοϋπαλληλικού χαρακτήρα(ειδικά στις μέρες μνημονίου), επαναπαυόμενα στο μαξιλάρι της κρατικής επιχορήγησης, με αποτέλεσμα να μας φτάσουν στα σημερινά επίπεδα "κοινωνικής ευμάρειας". Δηλαδή να δουλεύουμε(όσοι έχουν δουλειά) προς τέρψη των μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών, για ένα κομμάτι ψωμί. Λοιπόν, ας φορέσουμε τα καλά μας αύριο και δρόμο για τις κάλπες να τους ευχαριστήσουμε! Έχουμε δικαίωμα να προτιμήσουμε ο,τι θέλουμε. Να ψηφίσουμε ή να απέχουμε. Ο,τι στο τέλος κι αν προτιμήσουμε, ας φροντίσουμε να μην τους κάνουμε το χατήρι. Όπλα υπάρχουν πολλά και διάφορα και ευτυχώς ο Θεός μας έδωσε μπόλικο μυαλό. Εμπρός λοιπόν, ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά, μήπως και πιάσουν τόπο! Ας κρατήσουμε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας και αυτό:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, 
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!


Μεταξύ μας βέβαια δεν τρέφω καμιά αυταπάτη και ούτε καν πιστεύω, ότι θα αλλάξει κάτι από όλον αυτόν το θίασο των "ανόθευτων" εκλογών. Γιατί όποιο κόμμα να ψηφίσει κάποιος θα είναι το ίδιο. Ιδιαίτερα αν η ψήφος οδηγηθεί στα λεγόμενα συστημικά! Αντίθετα θα αυξήσει προβλήματα συνεχίζοντας την ίδια αδιέξοδη ανθρωπιστική κατάσταση. Και μόνο βέβαια αυτή η στρατιά των απελπισμένων ανέργων θα έφτανε να απομακρύνει οποιαδήποτε μπόχα και δυσωδία και όχι να κρύβεται και να κλαίγεται πίσω από ξεθωριασμένες αριστερίζουσες πορείες!
Ειδικά όμως σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές το πρεστίζ ξαναγύρισε στην ιδιοσυγκρασία μας(αφού-από ότι τελικά φαίνεται-χωρίς αυτό δε μπορούμε να ζήσουμε!) και γι' αυτό οι υποψηφιότητες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Υπερβάλαμε και τους εαυτούς μας... ΕΥΓΕ μας! Τσιμπήσαμε το τυρί στη φάκα των καναλαρχών και εργολάβων και ξαναγυρίσαμε στις παλιές αξέχαστες και ένδοξες εποχές τους. Μόνο που τώρα όποιους και αν προτιμήσουμε, θα λερώσουμε τα χέρια μας. Αυτή τη φορά βέβαια οι βλέψεις μας(σαν πρόβατα) ήταν να χωθούμε σε κάποιο οποιοδήποτε μαντρί, για να κάνουμε το κομμάτι μας! Με τη συμμετοχή μας όμως δεν υποβάλαμε μόνο τις υποψηφιότητες μας, αλλά και τα σέβη μας στους δήμιους μας. Και αυτό που μετρούσε και εξακολουθεί να μετράει, είναι η βόλεψή μας. Φυσικό λοιπόν είναι πως η οποιαδήποτε συμμετοχή με τις ευλογίες των εγκληματιών, θεωρείτε και είναι πια συνενοχή στο διαρκές και εξακολουθητικό έγκλημα κατά της χώρας και των συνανθρώπων τους, που επιμένουν στην αυτοκτονία για να μην ατιμαστούν.
Κάποτε αρκούσε και μια άρνηση μισθολογικής αύξησης, για να μας ξεσηκώσει και να ξεχυθούμε στους δρόμους με ορμή και παλμό, ενώ σήμερα φτάσαμε με όλες τις εγκληματικές - αντισυνταγματικές μειώσεις, περικοπές και ανεργίες να μην αντιδρούμε καν. Και ακόμα χειρότερα, να μη διεκδικούμε. Που βρίσκεται τώρα αυτή η περιβόητη αριστερά; Μήπως και αυτή κρύφτηκε κάτω από τα φουστάνια της Μέρκελ; Όλες οι ιδεολογίες έχουν πλέον καταρρεύσει και αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το περιβόητο αριστερό κίνημα που διαδήλωνε και ξεσήκωνε, έπεσε σε χειμερία νάρκη, έγινε(αν και πιστεύω πως ήταν) και αυτό συστημικό, ώσπου τάχθηκε ολοκληρωτικά με το μέρος τους. Το είπα και στο παρελθόν και το πιστεύω. Για να ξεκουμπιστούν και να φύγουν αυτοί οι αδίστακτοι εγκληματίες, θα πρέπει αυτή τη φορά να χυθεί πολύ αίμα. Οι ρίζες τους είναι πολύ βαθιές και έχουν απλώσει σε όλο το κρατικό σύστημα και τους πολλούς υποστηρικτές τους. Έχουν υποτάξει συνειδήσεις.
Έτσι λοιπόν άκου νεοέλληνα ανθρωπάκο τους προδότες σου και αυτοί που μας κυβερνούσαν, θα μας κυβερνούν ακόμα, εφόσον όλοι θέλουμε την αλλαγή γύρω μας, χωρίς όμως να αλλάξει απολύτως τίποτα. Χωρίς να ματώσουμε αλλαγή δε γίνεται! Πάνε εκείνες οι περίφημες αλλαγές του λαοπλάνου Αντρέα! Από το βάθος του ορίζοντα πλέον αχνοφαίνεται ένας νέος (Τσιπρα)Ανδρέας, μέχρι και αυτός να παραδώσει αργότερα τη σκυτάλη του σε κάποιον άλλον Ανδρέα. Ο τόπος αυτός έχει περάσει κατά το παρελθόν πολλές και πολύ χειρότερες καταστάσεις, που όμως κατάφερε να επιβιώσει. Και αυτό έγινε επειδή δεν ήθελε να σκύψει το κεφάλι του. Το ίδιο μπορεί να κάνει και σήμερα. Στις μέρες μας φτάσαμε να υποκρινόμαστε αλληλεγγύη. Και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας όμως δε γίνεται(κοιτάζοντας τη βόλεψή μας) με τη συμμετοχή της ψήφου μας σε δωσίλογους, εγκληματίες και προδότες, εφόσον οδηγεί στην αύξηση των αυτοκτονιών.
Αύριο λοιπόν έχουμε την ευκαιρία της ζωής μας να στείλουμε με αυτήν τη χαλαρή ψήφο μας ένα ηχηρό μήνυμα στους σάπιους τοκογλύφους για να μη γίνουν σκλάβοι τα παιδιά μας. Ένα μήνυμα που να τρομάξει όλη την Ευρώπη. Να νιώσουν επιτέλους στο πετσί τους τι σημαίνει Ελλάδα. Να καταλάβουν μια και καλή οι πολίτες των ανύπαρκτων και πουθενάδων Ευρωπαίων, ότι δε μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την Ελλάδα μας και όχι να μας "ταΐζουν" το ανάποδο. Χωρίς την Ελλάδα δε θα υπήρχε καν Ευρώπη. Για μένα η αλλαγή από δω και πέρα θα είναι αυτή η απάντηση, σε κάθε δήθεν οργή, αγανάκτηση και γκρίνια που θα απλώνεται μετά τις εκλογές:"Φίλε μου, τα 'θελες και τα 'παθες!".

24 σχόλια:

  1. Άριστη η ανάρτηση σου φίλε μου. Εύχομαι πολύ να απέκτησε συνείδηση ο νεοέλληνας μετά από όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια, αλλά και αν δεν είχε πιστή από όσα του διηγήθηκαν οι παλαιότεροι. Η πολιτική είναι το ποιο βρώμικο παιχνίδι που παίζετε πίσω από την πλάτη μας, χρόνια και χρόνια, με απώτερο σκοπό, την οικονομική ανέλιξη, των πολιτικών και μόνον. Η πατρίδα μας δεινοπάθησε, από …ηγέτες, χαρισματικούς, παιδάκια του play station, ανίκανους να κάνουν ποδήλατο αλλά και παλαιότερους που αναζητούσαν την δημιουργία της μεγάλης Ελλάδας. Μόνο καταστροφή έφεραν οι πολιτικές τους στην αγαπημένη πατρίδα μας. Εύχομαι πραγματικά να καταφέρουμε να ξυπνήσουμε για το καλό του τόπου μας, αλλά και το δικό μας καλό.
    Καλό σ/κ, εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς καλέ μου φίλε Αλέξανδρε η συνείδηση του νεοέλληνα παραμένει στα αζήτητα.Έγινε αυτό που φοβόμουν!Τα τελικά αποτελέσματα το αποδεικνύουν άλλωστε.Από δω και πέρα να ευχηθούμε καλό σφάξιμο!
      Να 'σαι πάντα καλά και να περνάτε χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!!:-)

      Διαγραφή
  2. φιλε μου η αναρτηση σου αυτη ειναι εξαιρετικη! ειναι σαν η φωνη σου να εξαπλωνεται μεμιας παντου! τοσο δυνατη ειναι! μακαρι να εισακουστει!
    καλο σκ να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Κική, γνώριζα ότι δε θα εισακουστώ, αλλά δεν κρατήθηκα και σκέφτηκα να το βγάλω από μέσα μου!Δεν πειράζει όμως..!Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Στέλνω την καλημέρα με την αγάπη μου!!!:-)

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Νίκο για το κείμενό σου! Ελπίζω να το διαβάσουν όσοι περισσότεροι γίνεται!
    Καλή μας φώτιση για αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζεται καν να το διαβάσει κάποιος Αριάδνη μου για να καταλάβει, γιατί όλα αυτά είναι(αλλά κι ήταν) πλέον γνωστά.Οι μεγαλύτεροι τουλάχιστον γνωρίζουν από πρώτο χέρι, τι έγινε απ' τα χρόνια της μεταπολίτευσης και μετά.Φαινόταν που μας πήγαιναν και γιατί.Υπήρχαν από τότε φωνές πολύ προφητικές από ανθρώπους(από όλους τους χώρους) ακομμάτιστους ή κομματικούς κι όχι κατ' ανάγκην αυτό που εξαπέλυε σαν μότο το ΚΚΕ.Ποιος όμως τους άκουγε;Ακόμα κι εγώ ο ίδιος ξεγελάστηκα κι έπεσα στο χαντάκι.Τώρα όμως που έβαλα μυαλό(έτσι τουλάχιστον λέω!), δεν έχω κανένα δικαίωμα να χαντακώσω με τις επιλογές μου κι επόμενες γενιές.
      Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!!!:-)

      Διαγραφή
  4. Διάβασα μέ πολύ προσοχή τό κείμενό σου Νίκο μου!!Ούτε καί εγώ πιστεύω ότι κάτι θά αλλάξει καί λόγω τής μεγάλης αποχής αλλά καί λόγω ότι έχουν πλανηθεί οι περισσότεροι ότι βγαίνουμε από τό τούνελ!!Ηγέτες πού νά αγαπούν τήν πατρίδα τους,πρώτα καί μετά τόν λαό,δέν υπάρχουν!!Ιδια γεύση λοιπόν!!Καλό βόλη αύριο!!!Φιλιά στήν οικόγενεια καί στήν όμορφη Λευκαδίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν είχες καθόλου άδικο στην πίστη σου ως προς το θέμα της αλλαγής καλή μου Δήμητρα!Κι αν με ρωτήσεις ποιο απ' τα δύο(αποχή ή πλάνη) είναι επικίνδυνο για τον τόπο μας και για μας τους ίδιους, θ' απαντούσα χωρίς χρονοτριβή, το δεύτερο!
      Να περνάτε πάντα καλά με υγεία πάνω απ' όλα!!!:-)

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Νίκο μου έγραψες ένα κείμενο με όλα όσα θα ήθελα να γράψω και εγώ !! Ακούω διάφορα και συλλογίζομαι σε ποιο λήθαργο πέσαμε εμείς που υποτίθεται ότι έχουμε ένα διαφορετικό DNA και ένα φιλότιμο που δεν μας αρμόζει να είμαστε εσαεί ραγιάδες!! Γιατί δεχθήκαμε τα πάντα με σκυμμένο κεφάλι ; Γιατί συνηθίσαμε τόσο εύκολα στην υποταγή; Τώρα είναι η ώρα μας αλλά ποιος μου εγγυάται ότι η ψήφος μου θα πάει εκεί που εγώ -εμείς επιθυμούμε; Είμαι αισιόδοξη σαν άτομο , αλλά το πελατιακό σύστημα υπάρχει και βασιλεύει , το είδαμε την περασμένη Κυριακή !!!!
    Ολα μαγειρεύονται και εμείς θα τα καταπιούμε αμάσητα !!! Καλό σου βράδυ φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αντί να μιλάει η Ευρώπη για μας γλυκιά μου nikol, καταφέραμε να μιλάμε εμείς για την Ευρώπη.Κι οι εκπλήξεις(που για μένα δεν είναι εκπλήξεις, αλλά τάση) έγιναν σε χώρες που δεν είναι σε μνημόνια και θεωρούνται ακόμα εύπορες!Πρέπει να το πάρω απόφαση, ότι δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε σαν χώρα, ούτε στη Δευτέρα παρουσία, τότε που θα κατέβει ο Χριστός για ν' αναστήσει τους νεκρούς(κατά τας γραφάς!)Μήπως κι εκεί σ' αυτές τις χώρες δεν υπήρξαν νοθείες;Αλλά εκεί η θέληση, η ορμή κι η τάση των λαών τους ήταν τέτοια, που δε μπορούσαν να "φάνε" άλλους ψήφους!
      Έχεις την καλημέρα με την αγάπη μου!!!:-)

      Διαγραφή
  6. Καταπληκτικό το κείμενό σου, Νίκο! Είμαι όμως τόσο απαισιόδοξη, γιατί είναι πολλοί αυτοί που νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και όχι για το γενικό καλό του τόπου. Και πολύ φοβάμαι τα μαγειρέματα, όπως λέει και η Νικόλ.
    Καλή Κυριακή και καλό βόλι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Marie-Anne μου, όπως τα λες!Κι αυτό το κείμενο βγήκε από μέσα μου με απογοήτευση!Γίνεται άλλωστε κάτι τα τελευταία χρόνια σ' αυτήν τη χώρα που να σε γεμίζει αισιοδοξία;
      Να 'σαι πάντα καλά και να περνάτε χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!!:-)

      Διαγραφή
  7. μπράβο φίλε μου Νίκο το κείμενο σου τα λέει όλα μα όλα !!!! καλη κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε για τα καλά σου λόγια που πάντα μου δίνουν δύναμη!
      Στέλνω τη πιο χαρούμενη καλημέρα μου να σε συντροφεύει!!!:-)

      Διαγραφή
  8. Σωστά τα λές φίλε μου. Ποιος ακούει όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω πως δεν ακούει κανένας καλή μου samaritissa!Διαπιστώσεις έβγαλα με πικρία, που στο τέλος κατέληξαν σε γκρίνια... ε, γίνονταν τώρα(και λόγω της ημέρας) να μη γκρινιάξω;χαχαα!
      Καλημέρα σε σένα γλυκιά μου και στην όμορφη Κύπρο μας!
      Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

      Διαγραφή
  9. Αχ βρε Νίκο μου... καλά τα γράφεις, αλλά τσάμπα τα γράφεις...
    Αυτά τα λόγια έπρεπε να γίνουν σημαία μας, να τα λέει ο κάθε δημοσιογράφος, να τα γράφει η κάθε εφημερίδα για να μπουν στο κεφάλι αυτών που θα ψηφίσουν με το μυαλό γεμάτο υποσχέσεις, εκβιαστικά διλήμματα, χρηματισμό ή δεν ξέρω τι άλλο...
    Πάλι καλά όμως που ακόμα διαβάζω ανθρώπους που έχουν λογική και συνείδηση, που σκέφτονται τι είναι αυτά που πραγματικά χάθηκαν ... που καταλαβαίνουν την ουσία των καταστάσεων που βιώνουμε .

    Καλό βράδυ Νίκο μου, καλή εβδομάδα να έχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 'ξερα Λεβίνα μου ότι τα 'γραφα στο βρόντο και με το ζόρι κρατούσα το θυμό και την οργή μου!Φαίνεται τελικά πως έχουμε μείνει ελάχιστοι με τον αρχικό θυμό και την οργή.Πάνε κι αυτοί οι αρχικοί ξεχάστηκαν ή θα ξέμειναν κάπου στη μέση κρυμμένα πίσω από προσωπικά συμφέροντα!Γιατί δεν πιστεύω πια πως μόνο η γερουσία των ψηφοφόρων κρατάει αυτούς τους ανεκδιήγητους δολοφόνους(με πατέντα) στην εξουσία!Εκεί στις νεότερες γενιές να δούμε τι γίνεται!Κι εκεί πια θα διαπιστώνουμε ότι θα τους ακολουθούν μέχρι ν' αποδημήσουν, αφού παραδώσουν τη σκυτάλη στους επόμενους.Πάντως αντί να δώσουμε εμείς ηχηρό μήνυμα στους Ευρωπαίους, το δώσανε αυτοί τελικά(για λογαριασμό μας) σε μας και σ' όλην την Ευρώπη(και χωρίς να ζουν σε μνημόνια).Μόνο εμείς απομείναμε με το ευρωπαϊκό διευθυντήριο και κάποιες άλλες ασήμαντες τριτοκοσμικές ευρωπαϊκές χώρες(τύπου Ουκρανίας), που επιμένουμε ακόμα να τρέμει ο απαυτός μας τη διαλυμένη Ευρώπη.
      Καλημέρα καλή μου φίλη και χαρούμενη βδομάδα να περάσετε!!!:-)

      Διαγραφή
  10. Το θέμα δεν είναι να ακούει ο νεοέλλην ανθρωπάκος, αλλά τι ακούει! Οι Σαμαροτσολάκογλου & βενιζελιάδες παίζουν έξυπνα το χαρτί του πανικού, και οι λοιποί πέραν από αντιμνημονιακές κορώνες δεν έχουν καμιά σοβαρή πρόταση... Τα αποτελέσματα έδειξαν ὀτι 31% μάλλον έβαλαν μπαμπάκι στα αυτιά! Εν αναμονή των εκλογών του Μαρτίου το 2015...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν μόνο το 31% καλέ μου φίλε που έβαλαν μπαμπάκι στ' αυτιά, αλλά κι άλλοι(π.χ. κάποιο 6,6% κ.ο.κ.), αλλά αυτοί ειδικά με το 31%(όπως καλά λες) είναι κι επικίνδυνοι, γιατί αποτελούν πλέον καθαρά και ξάστερα μέλη εγκληματικής οργάνωσης(δωσίλογοι).Υπεύθυνοι κι αυτοί για τις απανωτές και μαζικές αυτοκτονίες αθώων συνανθρώπων μας, που τα στοιχεία αυτά(ως προς τον αριθμό των αυτοκτονιών) η κατοχική συγκυβέρνηση μετά του ανεκδιήγητου φασιστοτρομοκράτη υπουργό της κ.Μπουμπούκο, προσπάθησε και πέτυχε ν' αποπροσανατολίσει κι αλλοιώσει εφευρίσκοντας άλλους λόγους αυτοκτονίας, με τη βοήθεια και τη συγκάλυψη φυσικά των ταγμάτων της ελληνικής γκεστάπο(αστυνομίας).
      Και για τον Μάρτιο εάν δεν αλλάξει κάτι ριζικά και δραματικά στο πολιτικό σκηνικό είμαι πλέον βαριά απαισιόδοξος, αφού ούτε με τη χαλαρή ψήφο των Ευρωεκλογών δε μπόρεσε ν' αποβάλλει το κόμπλεξ του ο νεοέλλην ανθρωπάκος!
      Την καλημέρα μου και να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

      Διαγραφή
  11. Νίκο μου καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλά, είναι πολύ δύσκολο να διορθώσεις την "ελληνική νομαρχία". Άλλωστε αυτή εδώ η χώρα κατοικείται από εκατομμύρια ηλίθιους!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να δηλώνουμε ηλίθιοι χωρίς συνείδηση είναι κάτι το φυσιολογικό και χρήζει κάποιας εσώκλειστης παρακολούθησης.Το πρόβλημα είναι όταν δεν αποδεχόμαστε την ηλιθιότητα αυτή και τρέμουμε μπροστά σε απειλές.Δηλαδή-με λίγα λόγια-το ραγιά φοβάμαι που εξαιτίας του έμεινα 400 χρόνια σκλαβωμένος κι όχι τον ηλίθιο που δεν έχει συνειδητή επίγνωση!
      Να 'σαι πάντα καλά κι από δω και πέρα καλή λευτεριά!!!:-)

      Διαγραφή
  12. Νικόλα μου,
    αν και ήρθα εκ των υστέρων των εκλογών και διάβασα την ανάρτηση σου,
    ένα έχω να πω.. Οι εκλογές έδειξαν πως αλλαγή δεν θα υπάρξει-τουλάχιστον όχι σύντομα- και ότι ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!
    Ναι, ίσως υπήρξε μια διαφορετική προσέγγιση από κάποιους --> αύξηση ποσοστών ΣΥΡΙΖΑ (κρυφοπασόκοι ολέ!)..
    Αλλά και μόνο που μένουμε στα κομματικά, αντί να εργαστούμε και να πολεμήσουμε όλοι μαζί παρέα, αυτό τα λέει όλα!
    Συγχαρητήρια για το κείμενό σου, μακάρι να καταφέρουμε να δούμε αυτό τον τόπο να βγάλει άνθη και όχι να γίνεται στάχτη!
    Εύχομαι καλό τριήμερο με υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα μου στο βρόντο τα έγραψα... το 'ξερα άλλωστε, αλλά δεν άντεξα και τα 'βγαλα.Τι κατάλαβα;Πέρα απ' την εσωτερική εκτόνωση της στιγμής, τίποτα άλλο...Δεν πειράζει όμως... τώρα μπορούν άνετα να κλαίγονται εκείνοι που υποστήριξαν τα λαμογιοκόμματα για τις περικοπές και τις μειώσεις που θα γίνουν, αλλά απ' ότι βλέπω έγινε κιόλας η γαργάρα!Καμιά αντίδραση(όπως τελευταία άλλωστε!)
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια που δίνουν δύναμη και να 'σαι πάντα καλά με την οικογένειά σου!!!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...