ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!


ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΑ.

Συνάδελφος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝΝΘΑ Σωτηρία χρειάζεται επειγόντως αίμα.Κάνουμε έκκληση για βοήθεια.Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε θα σώσετε μια ζωή.Επικοινωνήστε στο 6975885691.Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε!

11 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Νικόλα μου..την έκανα αναδημοσίευση στο dreamland κάνω κάποια τηλέφωνα ότι μπορούμε να κάνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ανεβασα στο φεισμπουκ οταν το ειδα στο σπιτι της φιλης Καιτης.
    ευχομαι ολα να πανε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες καλή μου Κική και σ' ευχαριστώ πολύ!Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά!

      Διαγραφή
  3. εύχομαι όλα να πάνε καλά Νίκο μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ευχόμαστε όλοι μας Νικολέτα μου!Ο Θεός είναι μεγάλος!

      Διαγραφή
  4. Έκανα αναδημοσίευση στο facebook, καθυστερημένη :(
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά, σε ευχαριστώ που με ειδοποίησες με e-mail!
    Καλημέρα Νίκο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα μου σ' ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση!Εύχομαι να πάνε καλά!Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Νικόλα μου..το θέμα είναι ποτέ δεν μαθαίνουμε κάποιο νέο!!μόνο για την Κυριακή απο την Θεσσαλονίκη είχαμε μάθει!!να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!σου στέλνω την αγάπη μου και να περνάς καλά φιλαράκι μου αγαπημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω καλή μου Καιτούλα, αλλά τι να κάνουμε... δε μπορούμε να τ' αφήσουμε... καλό είναι να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση γι' αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά οι γιατροί επικαλούνται συνήθως το ιατρικό απόρρητο.Εμείς θα συνεχίζουμε όσο θα υπάρχουν Άνθρωποι.Να 'σαι πάντα καλά ψυχούλα μου γλυκιά κι αγαπημένη!Όμορφη βραδιά να περάσεις κι υπέροχο Σαββατοκύριακο με την οικογένειά σου!!!

      Διαγραφή
  6. Μακάρι να είχαμε ένα μαγικό ραβδί και να λύναμε τα προβλήματα των ανθρώπων που είναι πλέον τόσα πολλά!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον συνάνθρωπό μας!!!!
    Σας εύχομαι ολόψυχα για τα Χριστούγεννα…
    Το καλύτερο που μπορεί να υπάρχει,,,
    Υγεία, ευτυχία, ικανοποίηση.
    Και αυτό - για όλη την αιωνιότητα!
    Και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014!
    Θα τα πούμε του χρόνου,πολλά φιλιά! ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Christa μου έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά και μια απλή βοήθεια αρκεί!!!Ελπίζω να πάνε καλά!!!Να περάσεις καλά... όμορφες γιορτές κι η νέα χρονιά να σου φέρει υγεία πάνω απ' όλα κι ό,τι εσύ μετά έχεις περισσότερη ανάγκη κι επιθυμείς!Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου γλυκιά μου και να 'στε όλοι καλά!!!Εδώ θα 'μαστε και του χρόνου(πρώτα ο Θεός!) και θα σε περιμένω να τα ξαναπούμε!!!Έχεις την καλημέρα με την αγάπη μου καλή μου φίλη!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...