ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΗΣΥΧΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

21 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ!


Στη φωτογραφία φαίνονται μερικοί δοκιμαστικοί σωλήνες!
Οι ειδικοί λένε πως η ενδεδειγμένη μέθοδος άμυνας μετά τις εκλογές,
είναι να φέρουμε τις παλάμες μας στα μάτια,
για να μη μας τα πετάξουν έξω!

Πόσες φορές δεν είχα αποφασίσει να γράψω(sorry, να μιζερογκρινιάξω) για κάτι κι εκεί που το 'φερνα στο μυαλό, τ' άφηνα να φύγει πάλι.Η θεματολογία των δημοσιεύσεων που κάνω, όταν δεν αναφέρονται σ' ανθρώπινες στιγμές και καταστάσεις, αντλείται συνήθως απ' την επικαιρότητα.Αποφεύγω όμως ν' αναφερθώ βεβιασμένα και με φόρτιση σε γεγονότα και προτιμώ μετά από αρκετές μυαλοαναλύσεις!Λίγες μέρες έμειναν πριν τις εκλογές λοιπόν και κάπως έτσι δειλά για σήμερα, είπα ν' αφήσω το κατιτίς μου... όχι ότι περιμένω ν' αλλάξει κάτι από 'κείνα που όλοι περιμένουμε, αλλά για να 'χουμε να λέμε!

14 Ιανουαρίου 2015

HEY YOU!


Πότε πέρασε ακόμα ένας χρόνος ούτε που τον κατάλαβα!Έφυγαν οι μαγικές γιορτές, τα πολύχρωμα λαμπάκια έσβησαν κι η χρυσόσκονη ανέλαβε να κλείσει τούτη τη σελίδα της ζωής μ' ετήσιους ισολογισμούς.Ένας χρόνος ακόμα εκτινάχτηκε σαν σκόνη από πάνω μας ισοπεδώνοντας ότι βρήκε στο πέρασμά του.Κάθε φορά το ίδιο ψυχρός, αλύπητος και χωρίς καμιά εγγύηση.Το μόνο που μας δίνει είναι η ευκαιρία για ν' αποτινάξουμε ό,τι φθαρμένο κι άχρηστο μαζέψει μέσα μας!Και σ' αυτό πάλι όσοι έχουν νόηση και προλάβουν να σπαράξουν.Με τέτοιους ετήσιους απολογισμούς λοιπόν νομίζουμε ότι κάνουμε το σοβαρό καθήκον μας και μπορούμε έτσι να γλιτώσουμε την ύπαρξη μας... να γίνουμε καλύτεροι... να μεταμορφωθούμε!Μπούρδες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...