ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΑΝΗΣΥΧΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

24 Ιουλίου 2013

ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ..!


Προ ημερών είχα προσκληθεί απ΄ το φιλικό μου ιστολόγιο "κατ΄ αλήθειαν" του φίλου μου κ.Ιωάννη Δανδουλάκη(και για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα εξαίρετο ιστορικό ιστολόγιο με αναλύσεις άγνωστων πτυχών της ιστορίας), να παραλάβω ένα βραβείο για τούτο το ιστολόγιο, αλλά και για το άλλο που διατηρώ "Παράθυρο στη σκέψη!".

22 Ιουλίου 2013

ΔΕ Θ΄ ΑΣΧΟΛΗΘΩ..!


Δε θ΄ ασχοληθώ με όσα με πλήγωσαν, δε θ΄ ασχοληθώ με όσα με πόνεσαν, δε θ΄ ασχοληθώ με όσα δάκρυσα κι έκλαψα, δε θ΄ ασχοληθώ μ΄ αυτά που έφυγαν, δε θ΄ ασχοληθώ γενικά...Θα καταφέρω κάποτε να βρω τη δύναμη να κοιτάξω στο κενό.Όπως και τώρα.Το μόνο που θέλω είναι να ξεχάσω...Απωθημένα περασμένων χρόνων θα κρυφτούν πάλι πίσω απ΄ τις φοβίες σαν τις σκόνες κάτω απ΄ το χαλί;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...