ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

31 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ;


Αύριο να μην ξεχνιόμαστε είναι μια ξεχωριστή μέρα.Εθνική επέτειος θα την έλεγα του ψεύδους, της αισχύνης και της υποκρισίας.Αυτήν τη γιορτή κατά περίεργο τρόπο την έχω σαν συνώνυμη όλων των ΜΜΕ.Όλων ανεξαιρέτως(έντυπου-τηλεοπτικού-ηλεκτρονικού τύπου) γιατί τα θεωρώ πολύ "αντικειμενικά" μέχρι του σημείου να προπαγανδίζουν προς "όφελος" της αλήθειας.

29 Μαρτίου 2013

ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!


Παρακάτω δημοσιεύονται μερικές σκέψεις της κόρης μου Χρύσας που 'ναι μαθήτρια Α' Λυκείου, τις οποίες αφού έγραψε σ' ένα χαρτί, μου τις έδωσε για να τις διαβάσω. Μ' άρεσε τόσο η σκέψη της όσο κι η γραφή της και σαν πρώτη φορά που συμμετέχει σε τέτοια προσπάθεια δεν τα πήγε κι άσχημα. Αφού την είχα "φάει" να γράψει κάτι δικό της για το ιστολόγιο, τώρα αρχίζω να προβληματίζομαι κι εγώ με τις σκέψεις της. Καλά να πάθω!αχαχα! Το τι τράβηξα για να την παροτρύνω δεν περιγράφεται. Είπαμε όμως, εδώ μέσα μπορούν να συμμετέχουν όλοι και να λέγονται τα πάντα όλα... γνωστοί κι άγνωστοι. Οι γνωστοί απευθείας σε μένα κι οι άγνωστοι στέλνοντας το κείμενό τους στο e-mail του ιστολογίου. Όποτε κι αν θελήσουν μπορούν να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους. Σταματώ λοιπόν εδώ την πολυλογία μου και προχωρώ στο κείμενό της:

26 Μαρτίου 2013

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ..!


Απ' τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της χθεσινής μέρας μου έμεινε αυτή η γνωστή φράση του Κολοκοτρώνη που άκουσα κι ακούω κάθε χρόνο απ' την πασίγνωστη ελληνική ταινία.Βγαίνει απ' το στόμα ενός απλού ηθοποιού, αλλ' όμως έχει τη δύναμη ν' ανατριχιάζει και να συγκινεί:"Έλληνες, Έλληνες… Πως κάνετε έτσι για δέκα παλιότουρκους..;"

23 Μαρτίου 2013

ΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ!


Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου, είναι να τα ξεχάσεις μια φορά.

-Πώς κρατάς ένα βλάκα σ΄ αγωνία για μια μέρα;
-Θα σου πω αύριο!

-Γιατί όλοι οι τυφώνες έχουν θηλυκό όνομα;
-Γιατί έρχονται υγροί και φουριόζοι και φεύγουν παίρνοντας σπίτια  κι  αυτοκίνητα!

-Τι αρχίζει από Π, είναι καμιά δεκαπενταριά εκατοστά κι ευχαριστεί όλες τις  γυναίκες;(Άντε αισχρέ... το μυαλό σου εκεί εσένα!) 
-Το Πεντακοσάευρω είναι!

Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο:
-Ένα γύρο απ΄ όλα. 
-Πίτα; 
-Άσε, λιώμα!

Άντε, γιατί έπεσε πολύ κατάθλιψη κι αυτό το τριήμερο(διήμερο έμεινε δηλαδή) επιβάλλεται να το ρίξουμε πολύ(κι όχι λίγο) έξω.Γι΄ αυτό κι αύριο που ΄ναι Κυριακή θα ΄χουμε καλή μέρα με αυξημένη θερμοκρασία και με το ζόρι κρατιέμαι για μπάνιο!ουάου!Θ΄ αρκεστώ λοιπόν δίπλα στη θάλασσα το μεσημεράκι παρέα με την αγαπημένη μου και το γκαρσόνι να φέρνει κάθε δέκα λεπτά μπύρες!Κουβέντα και καλή παρέα.Να περάσετε κι εσείς ένα όμορφο και χαρούμενο διήμερο.Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε και τα ξαναλέμε για τις εντυπώσεις μας!Καλό σας βράδυ!

18 Μαρτίου 2013

ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..!


Το ότι μας δουλεύουνε όλοι οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι ψιλό γαζί λίγο-πολύ το ξέραμε αλλά τώρα πια αυτό είναι γεγονός αυταπόδεκτο!Πιο οφθαλμοφανές είναι αυτή η παράσταση που παίχθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών!Μαζεύτηκε όλη η υψηλή και μη κοινωνία, όλο το θέατρο σκιών του παρελθόντος, για να κλάψει τον "Εθνάρχη" και να του αποδώσει τιμές γιατί αναγνώρισε-λένε-το ΚΚΕ σαν επίσημο κόμμα και μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ κι από τότε τρώμε συνέχεια με χρυσά κουτάλια!

15 Μαρτίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!


Τι ΄ναι αυτό πάλι σήμερα με τον παλιόκαιρο!Βέβαια τόσες μέρες κρατάει αυτή η κατάσταση κι έχουμε να δούμε λίγο ήλιο που δε θυμάμαι από πότε.Καημό μεγάλο έχω να δω τον ήλιο και να κρατήσει έστω και μισή μέρα, αλλ΄ αυτός ο καιρός φέτος λες και το κάνει επίτηδες!Λες κι έχει κάποιο λόγο!

12 Μαρτίου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ!


Να που μπήκα-για τα καλά-πάλι στο χορό των παιχνιδιών και των ερωτήσεων!Η καλή μου φίλη Μαρία Νι απ' το υπέροχο μουσικό και φιλικό ιστολόγιο "τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια..." με προσκάλεσε να παίξω το παιχνίδι των ερωτήσεων και πρέπει ν' απαντήσω σε τέσσερις ερωτήσεις!Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με τίμησε και χαίρομαι πιο πολύ που με σκέφτηκε!Πολύ λίγες αυτές οι ερωτήσεις αυτήν τη φορά, αλλά συγκεκριμένες!
Οπότε λοιπόν αρχίζω και χωρίς να πολυλογώ:

09 Μαρτίου 2013

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ SEX!


Εδώ είπαμε θα τα λέμε όλα κι όχι τα μισά!Ας υποθέσουμε πως είχαμε κάποια σχέση(παντρεμένη ή ανύπαντρη δεν έχει σημασία), η οποία δεν εξελίχθηκε καλά στην πορεία και χωρίσαμε.Άλλωστε αυτό συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια σήμερα.Τι θα κάναμε;

05 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ! - Νο2


Να που με φάγανε αυτές οι αναδουλειές και τα τρεξίματα βρε παιδιά τον τελευταίο καιρό και δε μπορώ να βρω μια ευκαιρία για να συνεχίσω τ΄ αποκαλυπτήρια που άφησα στη μέση απ΄ την προ-προηγούμενη φορά!Μια αυτές και μια η επικαιρότητα δε μ΄ άφησαν ν΄ ασχοληθώ!Αλλά όμως τώρα άδραξα την ευκαιρία(πω, πω, πω πως το ΄πα πάλι αυτό!), βρήκα λίγο ξέφωτο κι είμαι εδώ πάλι κοντά σας και πιστός στο λόγο μου!

03 Μαρτίου 2013

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ:ΕΝΑΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ!


Τον Τζίμη Πανούση προφανώς όλοι θα τον γνωρίζουμε.Από πιο μικρός τον παρακολουθούσα και τον άκουγα όταν ήταν ακόμα στο συγκρότημα εκείνης της εποχής στις "Μουσικές Ταξιαρχίες".Σήμερα πήρα την εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ' κι είχε μια συνέντευξή του την οποία κι αναδημοσιεύω.Δεν είναι απαραίτητο να ΄ναι κάποιος σύμφωνος μ΄ όσα διαβάζει κι ακούει(έτσι είμαι άλλωστε κι εγώ), αλλά είμαι της γνώμης πως πρέπει ν΄ ακούγονται όλες οι απόψεις, όποιες κι αν είναι.Δε συμφωνώ βέβαια σ΄ όλα αυτά που λέει ο αγαπητός μου Τζίμης, αλλά θα υπερασπίσω το δικαίωμά του να το λέει!Παρακάτω παραθέτω όλο το άρθρο της εφημερίδας με τη συνέντευξή του:

01 Μαρτίου 2013

ΤΟΛΜΗΣΕ!


Τόλμησε να…
Ζητήσεις αυτό που θέλεις.
Πιστέψεις στον εαυτό σου.
Αλλάξεις γνώμη.
Κάνεις αυτό που σ΄αρέσει.
Απολαύσεις την κάθε μέρα.
Έχεις χιούμορ.
Είσαι ο εαυτός σου.
Λες τη γνώμη σου.
Αγαπήσεις και ν΄ αγαπηθείς.
Συμφιλιωθείς.
Κάνεις νέους φίλους.
Ξεπεράσεις την αντιπαλότητα.
Διασκεδάζεις περισσότερο.
Αντισταθείς στη συμβατικότητα.
Ζήσεις τη στιγμή.
                                                                                        Meiji Stewart


ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!:-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...