ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

09 Μαρτίου 2013

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ SEX!


Εδώ είπαμε θα τα λέμε όλα κι όχι τα μισά!Ας υποθέσουμε πως είχαμε κάποια σχέση(παντρεμένη ή ανύπαντρη δεν έχει σημασία), η οποία δεν εξελίχθηκε καλά στην πορεία και χωρίσαμε.Άλλωστε αυτό συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια σήμερα.Τι θα κάναμε;
Όσον αφορά εμένα προσωπικά(και χτυπάω ξύλο για να μη μου συμβεί), αν δεν είχα δημιουργήσει κάποια άλλη οικογένεια ή σχέση, θα κρατούσα φιλικές σχέσεις μαζί της, εφόσον ήταν και παρέμεινε βέβαια αξιόλογο άτομο.Θα εξακολουθούσα να τη σεβόμουν και θα προσπαθούσα πάντα να τη βοηθάω και να 'μαι κοντά της σε κάθε δύσκολη κατάσταση της ζωής της.Ναι καλά κι ωραία όλα αυτά, αλλά με τον έρωτα και το sex τι θα γινότανε;Θα εξακολουθούσα να τη βλέπω κι ερωτικά;Όσο ξέρω εμένα τουλάχιστον, αλλά και το φύλο που αντιπροσωπεύω θ' απαντούσα καταφατικά.
Κακά τα ψέματα κι ας μη γελιόμαστε.Ο άντρας απ' τη φύση του ήταν κι είναι κυνηγός(και για τις γυναίκες κάτι άλλο!)Απ' τα χρόνια ακόμα των σπηλαίων επιδίδονταν στο κυνήγι για να βρει την τροφή του κι η καταραμένη αυτή συνήθεια δεν κόβεται!Θα μου πείτε βέβαια τώρα(και με το δίκιο σας) πως η γυναίκα γι' αυτόν είναι η τροφή του!Όχι βέβαια, δεν είμαστε και κανίβαλοι!Για τον άντρα όμως η γυναίκα είναι η προσωποποίηση της γονιμότητας.Είναι η αρχή και το τέλος του!Εάν του κόψεις(ε, αμέσως εκεί το μυαλό σου, αλλ' εντάξει-δε θα σου χαλάσω χατήρι-κι αυτό που σκέφτηκες) το sex είναι σαν να του κόβεις την τροφή του.Ύστερα είναι και τ' άλλο!Πως μπορεί να κατευνάσει την τεστοστερόνη του κι όλη την οικογένεια των οιστρογόνων του, που 'ναι υπεύθυνα για τις ερωτικές του επιθυμίες κι ορέξεις;
Έτσι λοιπόν καταλήγω στο συμπέρασμα πως μια παλιά σχέση που 'χει δοκιμαστεί και σεξουαλικά, δε μπορεί να μεταλλαχθεί σε φιλία χωρίς το ερωτικό και σεξουαλικό στοιχείο της!Το θεωρώ αδύνατον όσο κι αδιανόητο.Κι όσες σχέσεις έχουν καταφέρει ακόμα κάτι τέτοιο κι είναι στο πλατωνικό, θα 'ρθει κάποια στιγμή προς τη "συνεύρεσή" τους!
Εδώ όμως μιλάω απ' τη δική μου την αντρική σκοπιά.Θα 'θελα πολύ όμως ν' ακούσω(ή να διαβάσω τέλος πάντων) και τη γυναικεία άποψη, γιατί κάτι μου λέει μέσα μου πως άντρες και γυναίκες δεν τα βλέπουμε με ίδια μάτια!Το μόνο που μ' ανησυχεί είναι πως οι απορίες μου πάνε στο βρόντο.Μόνος μου τα γράφω και μόνος μου τα διαβάζω!Δεν πειράζει όμως, αρκεί που τα βγάζω από μέσα μου και κάπως ξαλαφρώνω!

4 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα... δεν υπάρχει φιλία μετά το σεξ. Και ειδικά μετά από έναν μεγάλο έρωτα. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω πάντως.

    Ή εραστές ή φίλοι.

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω κι εγώ!Χαίρομαι που διάβασα μια γυναικεία άποψη.Όχι γιατί συμπίπτει με τη δική μου, όσο γιατί πιστεύω ακόμα πως το γυναικείο φύλο στην πλειοψηφία του βλέπει το θέμα πιο συναισθηματικά και ξεχωριστά απ΄ το σεξουαλικό!Οι γυναίκες νομίζω σκέφτεστε γενικά διαφορετικά από μας.
      Σ΄ ευχαριστώ πάντως για τις επισκέψεις σου!
      Να περνάς πάντα καλά!Καλημέρα σου!:-)

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ μου Νίκο, θα μου επιτρέψεις να πω ότι είναι διαφορετικά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που έχει παντρευτεί , έχει αποκτήσει παιδιά και για τον οποιοδήποτε λόγο χώρισε κι άλλο ανάμεσα σε ένα άλλο ζευγάρι που είχε μια σχέση και τους τελείωσε..
    Επικεντρώνεσαι στο σεξουαλικό από ότι καταλαβαίνω κι όχι σε μια απλή φιλία που μπορεί να υφίσταται και μετά τον χωρισμό.
    Όχι λοιπόν, το σεξουαλικό τελειώνει με το διαζύγιο αν δεν έχει τελειώσει χρόνια πριν και ο καθένας προχωρά τον δρόμο του χωρίς πισωγυρίσματα. Πιστεύω πως η γυναίκα λειτουργεί πιο εγκεφαλικά και δεν νομίζω ότι θα χώριζε εύκολα αν ήταν σεξουαλικά τόσο πολύ εξαρτώμενη από τον σύντροφό της. Φιλία φυσικά μπορεί να υπάρξει , θα έλεγα επιβάλλεται όταν υπάρχουν παιδιά όπως επιβάλλεται να μην υπάρχουν βέλη και σφαίρες μεταξύ των πρώην συντρόφων να σφυρίζουν στον αέρα κι όποιον πάρει ο χάρος.
    Εν κατακλείδι … δεν μπορείς να έχεις και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη ούτε να παραμένεις εγκλωβισμένος-η σε μια ανίατη κατάσταση … οπότε αποφασίζεις τι ακριβώς θέλεις και μετά χωρίζεις ή τα φτιάχνεις με κάποιον.

    υγ. Αν η τετοστερόνη του είναι σε υπερμεγέθη βαθμό θα τον ξέρει ήδη η πρώην του (που μπορεί και γι αυτό τον λόγο να τον έχει χωρίσει μια και δεν προλάβαινε να μαζεύει τις ορμόνες του) οπότε και ανάλογα θα του συμπεριφέρεται!! χαχαχα

    Καλό μεσημέρι
    να είσαι καλά :))

    yg. έχετε βαλθεί με το Αγκαθάκι να μας ξεκάνεται Δευτεριάτικα στο γέλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι Λεβίνα πιστεύω πως σκέφτεστε η πλειοψηφία των γυναικών... τελείως διαφορετικά από μας!Εμείς μπουνταλάδες κι ατσούμπαλοι από μικροί μεγαλώνουμε!αχαχα!
      Φυσικά όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση επιβάλλεται να τα κοιτάξουν κι οι δυο, οπότε αναγκαστικά θα συναντιούνται.Κι όταν χωρίζει ένα ζευγάρι ομαλά και χωρίς ακρότητες ακόμα καλύτερα για όλους.Βλέπω όμως και νιώθω πως το φύλο μας είναι κολλημένο και στο σεξουαλικό!Βέβαια κι η γυναίκα έχει τις ανάγκες της σ΄ αυτό, αλλά δεν τρώει κόλλημα όσο το δικό μας φύλο.Και τα λέω αυτά τι στιγμή που έχω μόνο κόρες.Ωχ, τι με περιμένει!αχαχα!
      Η Σοφία έβαλε χθες ένα ανέκδοτο με παρόμοιο περιεχόμενο!Της αρέσουν κάτι τέτοια κι όταν δεν έχουν πολύ δουλειά στο νοσοκομείο, όλο τέτοια λένε!Άστα, χαμός!χαχα!
      Καλό σου μεσημέρι και χαίρομαι να περνάς και να τα λέμε!Να είσαι πάντα καλά!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...